Cannelloni cu spanac
Ingrediente:
10 cannelloni 500 g spanac 500 g rosii 2 cepe 100 ml ulei de masline 100 ml lapte parmezan 2 catei de usturoi sare piper
Mod de preparare:
Spanacul se spala bine si se toaca marunt. Rosiile se curata de coaja, se taie in cubulete, la fel si ceapa, apoi se aseaza intr-o tigaie cu ulei incins, impreuna cu usturoiul maruntit, sare si piper. Dupa 20 de minute, adaugam si spanacul si laptele si lasam in continuare la fiert. Cu sosul obtinut, vom umple fiecare canelloni si le asezam pe rand intr-o tava. Peste ele vom presara parmezanul ras si le vom da la cuptorul incins pentru jumatate de ora. Cand sunt gata, se servesc fierbinti, cu busuioc deasupra.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Cannelloni cu carne
Sosul de carne se prepara punand o tigaie pe foc, in care incingem uleiul si calim ceapa. Se pune si carnea tocata, care... (mai mult)
Citeste -
Budinca de spanac
Se spala bine frunzele de spanac in apa rece. Se pun la fiert, timp de 10 minute, cu sare. Apoi, se taie in fasii ... (mai mult)
Citeste -
Salata de spanac
Se spala bine frunzele de spanac, se taie sunca in fasii si se prajeste putin intr-o tigaie, la foc mic! Nu este nevoie ... (mai mult)
Citeste -
Mancare de spanac
Spanacul se spala bine si se lasa la scurs, apoi il oparim. Tocam ceapa, morcovii ii dam pe razatoare si le calim ... (mai mult)
Citeste -
Foietaj cu spanac
Spanacul se spala si se opareste in apa fierbinte, apoi se toaca marunt. Intr-un bol se dau pe razatoare parmezanul si ... (mai mult)
Citeste -
Frittata cu spanac
Spanacul se oparaste in apa fiarta, dupa care se scurge bine si se toaca marunt. Punem intr-o tigaie ulei si il ... (mai mult)
Citeste







