Cannelloni cu carne
Ingrediente:
10 cannelloni 25 g parmezan Sos de carne: 500 g carne tocata de porc 400 g rosii in bulion 300 g ciuperci 1 legatura patrunjel 1 ceapa 2 linguri ulei sare piper Sos bechamel: 300 ml lapte 50 g unt 1 lingura cu varf faina sare piper
Mod de preparare:
Sosul de carne se prepara punand o tigaie pe foc, in care incingem uleiul si calim ceapa. Se pune si carnea tocata, care se va praji pana cand se evapora sucul lasat de carne. Se pun si ciupercile scurse de apa si tocate marunt, impreuna cu rosiile pasta. Totul se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la fiert, cam 40 de minute, la foc mic, iar cand e gata, se presara patrunjelul tocat. Separat, se vor pragati cannelloni, acestia vor fi pusi la fiart intr-o oala cu apa clocotita. Cand sunt aproape fierti, se umplu cu sosul de carne, fiecare dintre cnnelloni. Pregatim apoi sosul bechamel, astfel, intr-o cratita topim untul, punem faina si o lasam putin pe foc, amestecand ca sa nu se lege de cratita. Turnam apoi laptele, amestecand cu telul sa nu se faca cocoloase de faina. Punem sare si piper si lasam sa fiarba pana cand sosul capata consistenta. Dupa ce este pregatit si sosul, montam preparatul in tava, punand mai intai un strat de sos bechamel, apoi punem cannelloni. Cand asezam toate pastele, peste ele se adauga si restul de sos bechamel si se presara parmezanul ras. Se vor lasa la cuptor pentru 30 de minute si se vor servi fierbinti.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Cannelloni cu spanac
Spanacul se spala bine si se toaca marunt. Rosiile se curata de coaja, se taie in cubulete, la fel si ceapa, apoi se ... (mai mult)
Citeste -
Pui umplut cu carne tocata
Mai intai pregatim puiul pentru gatit, curatandu-l in interior si indepartandu-i extremitatile. Carnea tocata se ... (mai mult)
Citeste -
Gulii umplute
Se spala guliile si se se scobesc guliile. Apoi, se da carnea prin masina de tocat carne, se amesteca cu orez, ceapa ... (mai mult)
Citeste -
Piftie de porc
Dupa ce picioarele de porc sunt curatate bine se pun impreuna cu carnea de la capul de porc, urechile de porc si ... (mai mult)
Citeste -
Varza dulce cu carne
Varza se toaca marunt, la fel si ceapa. Apoi carnea se taie si ea in cuburi, iar intr-o cratita se va incinge ulei, in ... (mai mult)
Citeste -
Gogosari umpluti cu carne
Gogosarii se spala si se curata de cotor si seminte, dupa care se lasa sa se scurga. Se spala morcovii si se da prin ... (mai mult)
Citeste







