Fasole cu carne de vita
Ingrediente:
800g carne de vita 1.8kg fasole verde sau 1kg conservata 200g ceapa 100g pasta de tomate 400g rosii proaspete 50g faina 25g usturoi 100ml ulei boia de ardei patrunjel verde sare
Mod de preparare:
Carnea se curata de pielite si se taie bucati. Ceapa si usturoiul se toaca marunt. Verdeata se toaca foarte fin. Pasta de tomate se dilueaza cu 100ml de apa. Rosiile se taie jumatati. Bucatile de carne se sareaza si se inabusa impreuna cu ceapa in ulei si 100ml de apa si se adauga apa in care a fiert fasolea verde. Cand carnea este aproape fiarta, se adauga faina dizolvata in 50ml de apa, usturoi si fasolea verde, continuand fierberea circa 20 de minute. Se adauga rosii, se mai fierb 5 minute, apoi se pune jumatate din cantitatea de marar si patrunjel. Se serveste cald, cu patrunjel si marar deasupra.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Chilli con carne
Intr-o cratita, se pune usturoiul pisat impreuna cu 4 linguri de ulei, boia de ardei, sare si piper. Se amesteca bine si... (mai mult)
Citeste -
Supa de vita
Se umple o oala mare cu apa in care se adauga ceapa decojita, usturoiul tocat si un pic de sare. Cand incepe sa fiarba ... (mai mult)
Citeste -
Friptura de vita marinata
Muschiul de vita se portioneaza in felii si se aseaza intr-un vas in care am pus vinul, sare, piper si usturoi. Lasam ... (mai mult)
Citeste -
Friptura de vita
Intr-un castron, se piseaza boabele de piper si adauga putina sare si usturoiul pisat. Se amesteca bine pana se ... (mai mult)
Citeste -
Muschi de vita cu sos de piper
Carnea de vita se taie in felii mai mari si se rumeesc in putin unt topit, intorcandu-le pe ambele parti, apoi se scot ... (mai mult)
Citeste -
Mancare cu carne de vita
Muschiul de vita se curata, apoi se taie in cubulete si se caleste in putin unt. Legumele se curata, se spala si se ... (mai mult)
Citeste







