Piept de pui umplut
Ingrediente:
1 kg piept de pui 200 g mozarella 1 portocala 50 g rosii uscate busuioc curry miere ulei de masline sare piper
Mod de preparare:
Pieptul de pui se curata de piele si se dezoseaza, apoi se spala si de transeaza astfel incat sa obtinem o foaie de carne, cat mai intinsa. Peste carnea de pui, asezam felii de mozarella, rosiile uscate taiate marunt, condimentam cu piper, sare si busuioc si rulam pieptul de pui, legandu-l cu ata, pentru a nu se desprinde cand il vom gati. Ungem ruloul de pui cu miere, presaram curry, apoi il asezam intr-o tava si stoarcem portocala deasupra. Vom gati ruloul de pui timp de 35 de minute, in acest timp, stropindu-l din cand in cand, cu sucul de portocala, folosind o lingura. Cand a devenit rumen, se scoate din cuptor, de feliaza si se serveste ca atare sau insotit de o salata.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Pui umplut cu ficatei
Puiul curatat si spalat bine, se condimenteaza bine cu rozmarin, piper si cimbru. Ficateii si kaiserul se taie in ... (mai mult)
Citeste -
Piept de curcan la cuptor
Pieptul de curcan se aseaza intr-o tava, se condimenteaza cu sare si piper, se presara cimbrul si se da la cuptor. ... (mai mult)
Citeste -
Piept de pui cu cascaval
Dupa ce se spala pieptul de pui, se feliaza si se aseaza intr-o tava. Apoi, se curata si se piseaza usturoiul si se ... (mai mult)
Citeste -
Muschi de porc umplut cu ciuperci
Bucata de carne se taie in asa fel incat sa se formeze o foaie cat mai intinsa, se bate bine si se condimenteaza. ... (mai mult)
Citeste -
Piept de gasca la cuptor
Pieptul de gasca se fierbe putin in apa cu sare, apoi se scurge de apa si se aseaza intr-o tava de cuptor. Peste el ... (mai mult)
Citeste -
Sarmale ardelenesti
Mai intai pregatim foile de varza, alegandu-le pe cele bune de folosit la umplut, restul tocandu-le pentru a le cali. ... (mai mult)
Citeste







