Piept de pui umplut

Foto - Piept de pui umplut
Complexitate: usor Timp de preparare: 45 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

1 kg piept de pui 200 g mozarella 1 portocala 50 g rosii uscate busuioc curry miere ulei de masline sare piper

Mod de preparare:

Pieptul de pui se curata de piele si se dezoseaza, apoi se spala si de transeaza astfel incat sa obtinem o foaie de carne, cat mai intinsa. Peste carnea de pui, asezam felii de mozarella, rosiile uscate taiate marunt, condimentam cu piper, sare si busuioc si rulam pieptul de pui, legandu-l cu ata, pentru a nu se desprinde cand il vom gati. Ungem ruloul de pui cu miere, presaram curry, apoi il asezam intr-o tava si stoarcem portocala deasupra. Vom gati ruloul de pui timp de 35 de minute, in acest timp, stropindu-l din cand in cand, cu sucul de portocala, folosind o lingura. Cand a devenit rumen, se scoate din cuptor, de feliaza si se serveste ca atare sau insotit de o salata.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Pui umplut cu ficatei

    Pui umplut cu ficatei

    Puiul curatat si spalat bine, se condimenteaza bine cu rozmarin, piper si cimbru. Ficateii si kaiserul se taie in ... (mai mult)

    Citeste
  • Piept de curcan la cuptor

    Piept de curcan la cuptor

    Pieptul de curcan se aseaza intr-o tava, se condimenteaza cu sare si piper, se presara cimbrul si se da la cuptor. ... (mai mult)

    Citeste
  • Piept de pui cu cascaval

    Piept de pui cu cascaval

    Dupa ce se spala pieptul de pui, se feliaza si se aseaza intr-o tava. Apoi, se curata si se piseaza usturoiul si se ... (mai mult)

    Citeste
  • Muschi de porc umplut cu ciuperci

    Muschi de porc umplut cu ciuperci

    Bucata de carne se taie in asa fel incat sa se formeze o foaie cat mai intinsa, se bate bine si se condimenteaza. ... (mai mult)

    Citeste
  • Piept de gasca la cuptor

    Piept de gasca la cuptor

    Pieptul de gasca se fierbe putin in apa cu sare, apoi se scurge de apa si se aseaza intr-o tava de cuptor. Peste el ... (mai mult)

    Citeste
  • Sarmale ardelenesti

    Sarmale ardelenesti

    Mai intai pregatim foile de varza, alegandu-le pe cele bune de folosit la umplut, restul tocandu-le pentru a le cali. ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))