Crema de vanilie
Ingrediente:
4 galbenusuri 1/3 pahar zahar pudra 2 pahare lapte 2 pachete zahar vanilat sare
Mod de preparare:
Se freaca galbenusurile cu zaharul si sare cat sa se ia cu doua degete. Se adauga laptele fierbinte, si se fierbe compozitia pana cand se ingroasa. Inainte de a se raci, crema se aromeaza cu vanilia. Desertul se serveste foarte rece in cupe sau cesti.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Rulada cu crema de vanilie
Se aseaza foaia de patiserie intr-o tava unsa cu ulei. Se incalzeste laptele impreuna cu vanilia, zaharul si zaharul ... (mai mult)
Citeste -
Rulada cu crema
Blatul il pregatim batand albusurile celor 5 oua, spuma. Peste ele se adauga si zaharul si se bat in continuare pana ... (mai mult)
Citeste -
Tarta cu capsuni si crema de vanilie
Untul se topeste si se lasa apoi la racit. Cand a ajuns la temperatura camerei, peste el se pune zaharul, laptele si ... (mai mult)
Citeste -
Tort cu fructe
Intr-un bol, se amesteca galbenusurile, peste care punem esenta de vanilie si zaharul. Cand au devenit cremoase, se ... (mai mult)
Citeste -
Crema de ciocolata pentru tort
Zaharul pudra si laptele se pun impreuna intr-un bol si se mixeaza la viteza mica. Peste acestea se toarna in etape ... (mai mult)
Citeste -
Cheesecake
Se sfaramana biscuitii si se pun in tava. Apoi, intr-o tigaie, se pune untul la topit. Dupa, se toarna peste biscuitii ... (mai mult)
Citeste







