Crema de ciocolata pentru tort

Foto - Crema de ciocolata pentru tort
Complexitate: usor Timp de preparare: 15 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

200 ml ulei 200 ml lapte 150 zahar 100 g zahar pudra 80 g cacao 60 g lapte praf 2 esente de vanilie sare

Mod de preparare:

Zaharul pudra si laptele se pun impreuna intr-un bol si se mixeaza la viteza mica. Peste acestea se toarna in etape uleiul, mixand continuu, ca si pentru maioneza. Cand cele trei ingrediente formeaza o crema alba si fina, se adauga cacao, esenta de vanilie, un praf de sare, pentru a accentua gustul ingredientelor si la final, laptele praf, care va lega toata crema. Se mixeaza inca 3 minute, timp in care va deveni foarte consistenta si fina.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Moelleux au chocolat

    Moelleux au chocolat

    Mai intai se porneste cuptorul, apoi se unge o forma de tort cu putin unt si se lasa sa stea la frigider. Intre timp se ... (mai mult)

    Citeste
  • Tort cu banane

    Tort cu banane

    Blatul se prepara punand la foc intr-o cratita, laptele, zaharul vanilat, zaharul si se fierbe. Ouale se separa, ... (mai mult)

    Citeste
  • Tort cu iaurt

    Tort cu iaurt

    Realizam crema in care amestecam zaharul cu iaurtul, apoi adaugam si gelatina ce a fost dizolvata in prealabil si ... (mai mult)

    Citeste
  • Tort de ciocolata

    Tort de ciocolata

    Pentru realizarea blatului se bat galbenusurile cu cele 50 ml de apa calda, peste ele se adauga treptat 200 de grame de... (mai mult)

    Citeste
  • Tort cu nuca

    Tort cu nuca

    Blatul se prepara separand albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu zahar si un praf de sare. Galbenusurile... (mai mult)

    Citeste
  • Tort amandina

    Tort amandina

    Blatul se prepara mixand ouale impreuna cu zaharul, cacao, un praf de sare si praful de copt, apoi se toarna in etape ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))