Zacusca cu ciuperci si vinete
Ingrediente:
6 kg vinete 4 kg rosii 3 kg gogosari 2 kg ceapa 1 kg ciuperci 800 ml ulei piper boabe sare
Mod de preparare:
Mai intai se spala toate legumele, vinetele si ardeii se pun la copt, apoi li se indeparteaza coaja si se toaca marunt. Ceapa, rosiile si ciupercile se dau prin masina de tocat. Intr-un vas incapator se pune uleiul si se incinge, apoi se calesc pe rand ceapa, ciupercile, vinetele si ardeii, se adauga sare, si boabe de piper si se fierb impreuna, pana cand scade sosul lasat de legume. Cand este gata, se pune zacusca in borcane de sticla, se sigileaza si se sterilizeaza.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Zacusca de vinete si ardei
Vinetele si ardeii se pun pe gratar si se coc, apoi se curata de coaja si de seminte si se scurg bine de sucul lasat. ... (mai mult)
Citeste -
Zacusca de vinete si gogosari
Vinetele, impreuna cu ardeii se coc pe un gratar, apoi se curata de coaja. Vinetele se vor lasa la scurs, iar ardeii se ... (mai mult)
Citeste -
Zacusca de vinete
Se coc vinetele, ardeii si gogosarii, intorcandu-se de multe ori pe toate partile. Apoi, dupa ce s-au racit, se decojesc... (mai mult)
Citeste -
Vinete umplute cu ciuperci
Vinetele se spala, se taie cozile si se oparesc 5 minute in apa clocotita. Se scot, se racesc, se tin 15 minute sub ... (mai mult)
Citeste -
Rosii umplute cu vinete
Vinetele se coc pe gratar, apoi se curata de coaja si se toaca fin. Pasta de vinete se amesteca impreuna cu ceapa data ... (mai mult)
Citeste -
Zacusca de fasole
Fasolea se spala, se lasa la inmuiat si se pune la fiert adaugandu-se sarea si piperul. Prin masina de tocat se trec ... (mai mult)
Citeste







