Ciorba de hribi
Ingrediente:
500 g hribi 2 cepe 200 ml ulei 20 g faina 100 g orez 1 l bors patrunjel sare
Mod de preparare:
Hribii se feliaza si se pun in apa cu putina sare. Se porneste focul si se lasa la fiert. Ceapa se curata si se toaca marunt, apoi se caleste in putin ulei. Peste ea se pune si faina si se toarna si 100 ml de apa. Amestecam bine, pana ce rezulta un sos pe care il vom turna peste hribile fierte. Vom pune si orezul spalat in ape succesive, iar la final borsul si verdeata. Mai lasam putin la fiert, apoi oprim focul si ciorba este gata.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Orez cu hribi
Hribii se curata si se spala foarte bine, apoi se taie felii. Ceapa se toaca si ea marunt si o calim in ulei. Peste ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de porc cu smantana
Mai intai pregatim o oala cu apa, pe care o punem pe foc. Costita de porc se portioneaza si se spala bine. Dupa ce ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de ciocanele
Carnea de porc se spala bine, apoi se portioneaza si se pune in oala de ciorba, peste carne se toarna cam 5 l de apa si ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de peste
Pestele se curata bine si se portioneaza. Intr-o oala mai mare, punem ceapa tocata si calim 3 minute, cu putin ulei, ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de cartofi cu carnati
Mai intai, legumele se curata, se spala si se toaca marunt, cartofii se taie in cubulete, iar carnatii in rondele. Se ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de porc cu tarhon
Carnea de porc se curata si se portioneaza in bucati mai mici, apoi ceapa se curata si se toaca marunt. Intr-o tigaie, ... (mai mult)
Citeste







