Rosii umplute cu carne
Ingrediente:
300 g piept de pui 300 g de ciuperci 12 rosii 50 ml de vin 2 cepe 2 oua ulei sare piper
Mod de preparare:
Pieptul de pui se pune la fiert, apoi se toaca in cubulete mici. Rosiile spalate se oparesc putin in apa fiarta, apoi se decojesc si se golesc de miez. Ciupescile si ceapa se toaca marunt si se calesc in putin ulei, se condimenteaza cu putin piper si sare, iar peste acestea se adauga si ouale batute spuma. Pieptul de pui se adauga la final, in umplutura de ciuperci, apoi se umplu, pe rand rosiile si se aseaza pe o tava. Odata asezate toate rosiile in tava, se stropesc cu putin vin si se dau la cuptor, pentru 30 de minute. Se servesc fierbinti.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Rosii umplute cu peste
Pestele, crap sau alt peste preferat, se pune la fiert, apoi se curata de oase si se toaca. Peste carnea tocata de ... (mai mult)
Citeste -
Vinete umplute cu carne
Vinetele spalate se taie pe lungime, in jumatati, apoi li se indeparteaza miezul cu o lingura. Separat, se toaca ceapa ... (mai mult)
Citeste -
Rulouri din piept de pui
Pieptul de pui se taie astfel incat sa rezulte felii cat mai intinse. Intr-un bol se pun rosiile si mozzarella taiate in... (mai mult)
Citeste -
Rosii umplute cu ton
Se prepara umplutura pentru rosii, amestecand toate ingredientele, se adauga sare, piper si putina zeama de lamaie si se... (mai mult)
Citeste -
Vinete umplute
Vinetele necuratate de ciaja se taie in doua in lung, se sareaza, se lasa sub o greutate 30 minute, se sterg si se ... (mai mult)
Citeste -
Gulii umplute
Se spala guliile si se se scobesc guliile. Apoi, se da carnea prin masina de tocat carne, se amesteca cu orez, ceapa ... (mai mult)
Citeste







