Biscuiti de post
Ingrediente:
250 g zahar 400 g faina 200 g margarina 60 ml ulei 100 ml bors 10 g bicarbonat rom zahar vanilat sare
Mod de preparare:
Biscuitii se prepara amestecand toate ingredientele impreuna cu faina. Framantam bine, pana cand obtinem un aluat mai tare, apoi il intindem intr-o foaie de grosimea unui deget. Se decupeaza din foaia de aluat cu ajutorul unor forme de fursecuri sau cu gura unui pahar si se aseza biscuitii intr-o tava tapetata cu o foaie de copt. Biscuitii vor sta la coptor cam jumatate de ora, pana cand devin rumeni si crocanti. Se servesc calzi sau reci, dupa plac.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Salam de biscuiti de post
Topim mai intai margarina in bain-marie, iar intr-o alta oala fierbem apa impreuna cu zaharul, cat sa se dizolve ... (mai mult)
Citeste -
Prajitura cu mere si biscuiti
Merele se dau pe razatoare si se pun intr-o cratita, la calit, impreuna cu zaharul si apa. Cand sucul merelor se lasa pe... (mai mult)
Citeste -
Prajitura cu biscuiti si budinca
Preparam crema pentru care mixam cele 3 galbenusuri, impreuna cu zaharul, amidonul si laptele. Turnam amestecul intr-o ... (mai mult)
Citeste -
Salata de boeuf cu maioneza de post
Fierbem cartofii, pastarnacul si morcovii, iar cand s-au innabusit, ii scoatem si ii lasam la scurs. Cand s-au mai ... (mai mult)
Citeste -
Pizza de post
Aluatul se pregateste din faina, apa, ulei si drojdie, se framanta bine si se lasa la dospit cam o jumatate de ora. ... (mai mult)
Citeste -
Clatite de post
Pentru a prepara clatitele de post, trebuie sa punem intr-un bol mai mare faina, peste care turnam apa minerala treptat.... (mai mult)
Citeste







