Supa minestrone
Ingrediente:
200 g de fasole verde 1 dovlecel 200 g de cartofi 2 fire de praz 3 morcovi 2 rosii 1 gulie 50 g spaghete busuioc usturoi ulei de masline sare piper
Mod de preparare:
Legumele se spala si se curata, apoi se toaca marunt. Intr-o oala cu apa se pun cartofii si fasolea verde la fiert. Intr-o tigaie se pune ulei si se calesc prazul, morcovul, gulia si dovlecelul. Dupa ce s-au innabusit, se pun si legumele calite, in oala cu supa. Cand au inceput sa fiarba, se adauga spaghetele in bucati mici. Se asezoneaza cu sare, piper, busuioc si usturoi pisat si turnam o lingura de ulei de masline. Fierbem supa timp de 45 de minute, apoi orpim focul si servim fierbinte.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Supa crema de praz
Cartofii se curata, se spala si se fierb in apa cu sare. Cand sunt gata, se taie in cubulete si se vor folozi la ... (mai mult)
Citeste -
Orez turcesc
Se spala orezul in ape succesive, apoi se lasa la scurs. Separat, se fierb apa si cele 250 ml de supa, cu putina sare. ... (mai mult)
Citeste -
Supa cu varza
Ceapa se toaca marunt si se opareste. Fideaua se fierbe in apa cu sare si putin ulei, apoi se trece printr-un jet de apa... (mai mult)
Citeste -
Supa crema de dovleac
Aceasta reteta se prepara usor, astfel se curata dovleacul de coaja si de seminte si se taie in cubulete. Se topeste ... (mai mult)
Citeste -
Supa de naut
Boabele de naut se lasa la inmuiat peste noapte. Cand e gata de a fi pregatit, acesta se fierbe timp de doua ore in 2 ... (mai mult)
Citeste -
Supa de galuste
Se separa albusurile de galbenusuri. Patrunjelul verde se toaca marunt. Supa de oase se fierbe. Galustele se prepara ... (mai mult)
Citeste