Supa chinezeasca
Ingrediente:
400 g piept de pui 400 g porumb fiert 1 ou 5 g amidon ceapa verde apa sare piper
Mod de preparare:
Mai intai se spala si se portioneaza pieptul de pui, in cubulete mai mici. Intr-o oala se pun cam 3 l de apa pe foc, iar cand incepe sa fiarba apa, se pun bucatile de carne la fiert, indepartand din cand in cand spuma formata deasupra. Porumbul fiert se paseaza cu blenderul, in acesta se adauga amidonul si se pun impreuna, in oala in care fierbe puiul. Dupa aproximativ 5 minute, supa incepe sa se ingroase. La final se bate oul si se pune in ciorba, se adauga sare, piper, dar si ceapa verde tocata fin, apoi se opreste focul. Supa chinezeasca se serveste fierbinte, insotita de crutoane de paine.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Supa crema de praz
Cartofii se curata, se spala si se fierb in apa cu sare. Cand sunt gata, se taie in cubulete si se vor folozi la ... (mai mult)
Citeste -
Orez turcesc
Se spala orezul in ape succesive, apoi se lasa la scurs. Separat, se fierb apa si cele 250 ml de supa, cu putina sare. ... (mai mult)
Citeste -
Supa cu varza
Ceapa se toaca marunt si se opareste. Fideaua se fierbe in apa cu sare si putin ulei, apoi se trece printr-un jet de apa... (mai mult)
Citeste -
Supa crema de dovleac
Aceasta reteta se prepara usor, astfel se curata dovleacul de coaja si de seminte si se taie in cubulete. Se topeste ... (mai mult)
Citeste -
Supa de naut
Boabele de naut se lasa la inmuiat peste noapte. Cand e gata de a fi pregatit, acesta se fierbe timp de doua ore in 2 ... (mai mult)
Citeste -
Supa de galuste
Se separa albusurile de galbenusuri. Patrunjelul verde se toaca marunt. Supa de oase se fierbe. Galustele se prepara ... (mai mult)
Citeste