Mustar de casa
Ingrediente:
100 ml otet 250 g boabe de mustar 75 ml apa 1 lingura de miere turmeric sare
Mod de preparare:
Boabele de mustar se pun intr-un vas, in care am turnat apa si otetul si le tinem la inmuiat aproximativ 48 de ore. Apoi, vom turna totul intr-un blender si pasam pana ce obtinem o crema. Adaugam mierea si condimentele mixand in continuare, iar cand e gata, mustarul il punem intr-un borcan, il acoperim cu un capac si il putem pastra in frigider.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Maioneza de casa
Intr-un castron, se bate galbenusul crud cu mixerul, apoi se adauga un galbenus fiert sfaramat si se amesteca bine. ... (mai mult)
Citeste -
Sos de mustar
Ceapa se curata si se toaca marunt. Ceapa se fierbe cu vin si otet, timp de 15 minute. Se strecoara totul peste sosul ... (mai mult)
Citeste -
Gogosari in sos de mustar
Gogosarii se spala, se curata de seminte si se taie feliute. Intr-o oala se pun toate ingredientele la fiert, in afara ... (mai mult)
Citeste -
Somon in crusta de mustar
Verdeata, se spala si se toaca marunt, apoi se amesteca impreuna cu mustarul si se condimenteaza cu piper si sare. ... (mai mult)
Citeste -
Pui stroganoff
Pieptul de pui se curata si se portioneaza in bucati mici. Ceapa se toaca marunt, apoi se caleste in untul topit. Cand ... (mai mult)
Citeste -
Taitei de casa
Faina se aseaza pe o planseta. In mijloc se adauga oua, sare si circa 125ml de apa, se amesteca pentru omogenizare si se... (mai mult)
Citeste