Galuste pufoase
Ingrediente:
2 oua 300 g gris un varf de praf de copt sare
Mod de preparare:
Cele doua oua se bat spuma, adaugandu-se treptat grisul, amestecam mereu pentru a nu se forma cocoloase, iar la final punem si praful de copt. Galustele astfel pregatite, se portioneaza cu ajutorul unei linguri mai mari si se pun in oala cu supa, lasand la fiert nu mai mult de 15 minute. Cand s-au fiert, supa este gata si poate fi servita impreuna cu galustele, fierbinte.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Clatite pufoase
Intr-un castron, se amesteca faina, zaharul si praful de copt. Apoi, se bat albusurile. Separat, se bat galbenusurile si... (mai mult)
Citeste -
Supa de galuste
Se separa albusurile de galbenusuri. Patrunjelul verde se toaca marunt. Supa de oase se fierbe. Galustele se prepara ... (mai mult)
Citeste -
Supa cu galuste de post
Mai intai, legumele pentru supa se spala si se toaca marunt. Intr-o oala, se toarna putin ulei si se calesc legumele, ... (mai mult)
Citeste -
Supa de pui cu galuste
Carnea se curata si se spala. Morcovii, telina, radacina de patrunjel, pastarnacul si ceapa se spala si se cresteaza. Se... (mai mult)
Citeste -
Gogosi pufoase
Se amesteca toate ingredientele bine, dupa care se toarna lapte cald si se formeaza aluatul. Se adauga ouale batute si ... (mai mult)
Citeste -
Gofre pufoase
Intr-un bol, se pun impreuna toate ingredientele si se amesteca bine, cu ajutorul unui mixer sau al unui tel. Cand ... (mai mult)
Citeste