Pateuri cu carne
Ingrediente:
Pentru aluat: 2 lingurite de zahar 1 pachetel drojdie 2 oua 2 cani lapte 1 ceasca ulei faina cat cuprinde cimbru Umplutura: 1 kg de carne tocata de vita sau pui 4 cepe 1 morcov vegeta piper
Mod de preparare:
Aluatul se realizeaza amestecand toate ingredientele, se framanta bine si se lasa la dospit. Compozitia se prepara calind cepele, morcovul taiat cubulete si carnea, condimentate cu sare, vegeta si piper. Cand aluatul este gata, se intinde intr-o foaie de grosimea unui deget si se taie in patrate egale. Pe fiecare patrat se va pune o lingura de compozitie. Patratelor li se vor uni colturile, pentru a nu iesi din compozitie si se vor da la copt intr-o tava, pentru 25 de minute.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Pateuri cu branza
Se amesteca branza cu oaule, peste care adaugam si smantana impreuna cu cele 2 linguri de gris. Se omogenizeaza ... (mai mult)
Citeste -
Pateuri cu ciuperci
Ciupercile se spala bine si se taie in cubulete, la fel si ceapa, apoi, intr-o tigaie se incing 2 lingurite de ulei si ... (mai mult)
Citeste -
Pui umplut cu carne tocata
Mai intai pregatim puiul pentru gatit, curatandu-l in interior si indepartandu-i extremitatile. Carnea tocata se ... (mai mult)
Citeste -
Gulii umplute
Se spala guliile si se se scobesc guliile. Apoi, se da carnea prin masina de tocat carne, se amesteca cu orez, ceapa ... (mai mult)
Citeste -
Piftie de porc
Dupa ce picioarele de porc sunt curatate bine se pun impreuna cu carnea de la capul de porc, urechile de porc si ... (mai mult)
Citeste -
Varza dulce cu carne
Varza se toaca marunt, la fel si ceapa. Apoi carnea se taie si ea in cuburi, iar intr-o cratita se va incinge ulei, in ... (mai mult)
Citeste







