Negresa de post
Ingrediente:
400 g faina 30 g cacao 250 g zahar 100 g nuci pisate 250 ml apa 100 ml ulei 3-4 linguri gem 1 praf de copt stafide esenta vanilie
Mod de preparare:
Faina, cacaua, zaharul, apa, uleiul, nucile si fructele se amesteca toate, pana cand se obtine o compozitie asemanatoare unei creme. Se tapeteaza o tava cu unt sau hartie de copt, peste ea turnam compozitia, intindem omogen, pe toata suprafata tavii si dam la cuptor pentru 30 de minute. Cand e aproape gata, se presara nuca macinata si zahar farin. Se scoate din cuptor, se portioneaza si se poate servi imediat.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Negresa cu mere
Curatam merele si le dam pe razatoare. Peste ele adaugam faina, zaharul, cacao si restul ingredientelor, le amestecam ... (mai mult)
Citeste -
Salata de boeuf cu maioneza de post
Fierbem cartofii, pastarnacul si morcovii, iar cand s-au innabusit, ii scoatem si ii lasam la scurs. Cand s-au mai ... (mai mult)
Citeste -
Pizza de post
Aluatul se pregateste din faina, apa, ulei si drojdie, se framanta bine si se lasa la dospit cam o jumatate de ora. ... (mai mult)
Citeste -
Clatite de post
Pentru a prepara clatitele de post, trebuie sa punem intr-un bol mai mare faina, peste care turnam apa minerala treptat.... (mai mult)
Citeste -
Negresa cu mascarpone
Se pune la incalzit cuptorul la o temperatura de 170 de grade. Intre timp, se acopera o tava cu foaie de patiserie si se... (mai mult)
Citeste -
Scovergi de post
Se amesteca faina impreuna cu drojdia dizolvata intr-o lingurita de zahar, se presara sera si se toarna apa calda. Toate... (mai mult)
Citeste







