Negresa cu mere
Ingrediente:
300 g faina 6 mere 3 oua ulei 30 ml lapte 200 g zahar 30 g cacao 1 praf de copt
Mod de preparare:
Curatam merele si le dam pe razatoare. Peste ele adaugam faina, zaharul, cacao si restul ingredientelor, le amestecam pana obtinem o compozitie cremoasa. Intr-o tava tapetata cu unt, punem aluatul de negresa si dam tava la cuptor, timp de 35 de minute. La final se scoate, se portioneaza si se pudreaza cu zahar vanilat
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Suc de morcovi cu mere
Morcovii si merele se spala si se curata de coaja. Apoi le taiem in cuburi mai mari. Folosim un blender in care punem ... (mai mult)
Citeste -
Salata de mere
Merele se curata de coaja, se taie sferturi si se scot samburii, apoi se taie in felii de un cm grosime. Vinul cu apa se... (mai mult)
Citeste -
Spuma de mere
Merele, curatate si taiate bucatale, se pun la fiert cu putina apa, zahar si zeama de lamaie. Cand s-au inmuiat, se trec... (mai mult)
Citeste -
Mere caramelizate
Se spala merele si se scoat cozile. Se introduce cu atentie batul in centrul marului. Intr-o cratita, se prepara siropul... (mai mult)
Citeste -
Sufleu de mere
Lamaia se spala bine, se rade coaja si se stoarce sucul. Merele se spala, se curata de coaja si se taie felii subtiri. ... (mai mult)
Citeste -
Prajitura cu mere intregi
Cele 3 galbenusuri se freaca cu zaharul si esenta de vanilie, apoi se adauga si smantana, iar la final se pune si faina.... (mai mult)
Citeste







