Scovergi de post

Foto - Scovergi de post
Complexitate: usor Timp de preparare: 60 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

500 g faina 250 ml apa 25 g drojdie sare

Mod de preparare:

Se amesteca faina impreuna cu drojdia dizolvata intr-o lingurita de zahar, se presara sera si se toarna apa calda. Toate aceste se vor framanta pana ce se obtine un aluat omogen. Se lasa apoi la crescut, cam o ora, apoi se modelaeza din aluat scovergile si se pun la rumenit intr-o tigaie cu ulei. Se servesc calde.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Salata de boeuf cu maioneza de post

    Salata de boeuf cu maioneza de post

    Fierbem cartofii, pastarnacul si morcovii, iar cand s-au innabusit, ii scoatem si ii lasam la scurs. Cand s-au mai ... (mai mult)

    Citeste
  • Pizza de post

    Pizza de post

    Aluatul se pregateste din faina, apa, ulei si drojdie, se framanta bine si se lasa la dospit cam o jumatate de ora. ... (mai mult)

    Citeste
  • Clatite de post

    Clatite de post

    Pentru a prepara clatitele de post, trebuie sa punem intr-un bol mai mare faina, peste care turnam apa minerala treptat.... (mai mult)

    Citeste
  • Scovergi

    Scovergi

    Preparam umplutura amestecand branza cu cele 3 oua si zahar vanilat, apoi punem faina intr-un castron peste care punem ... (mai mult)

    Citeste
  • Budinca de post

    Budinca de post

    Mai intai se curata avocado si se pune intr-un blender, pentru a-l transforma intr-o pasta fina. Peste acesta se adauga ... (mai mult)

    Citeste
  • Salata de fasole uscata

    Salata de fasole uscata

    Fasolea se fierbe in apa cu sare. Apoi se scurge de apa, se pune intr-un bol, peste ea se pune si ceapa taiata rondele ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))