Scovergi de post
Ingrediente:
500 g faina 250 ml apa 25 g drojdie sare
Mod de preparare:
Se amesteca faina impreuna cu drojdia dizolvata intr-o lingurita de zahar, se presara sera si se toarna apa calda. Toate aceste se vor framanta pana ce se obtine un aluat omogen. Se lasa apoi la crescut, cam o ora, apoi se modelaeza din aluat scovergile si se pun la rumenit intr-o tigaie cu ulei. Se servesc calde.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Salata de boeuf cu maioneza de post
Fierbem cartofii, pastarnacul si morcovii, iar cand s-au innabusit, ii scoatem si ii lasam la scurs. Cand s-au mai ... (mai mult)
Citeste -
Pizza de post
Aluatul se pregateste din faina, apa, ulei si drojdie, se framanta bine si se lasa la dospit cam o jumatate de ora. ... (mai mult)
Citeste -
Clatite de post
Pentru a prepara clatitele de post, trebuie sa punem intr-un bol mai mare faina, peste care turnam apa minerala treptat.... (mai mult)
Citeste -
Budinca de post
Mai intai se curata avocado si se pune intr-un blender, pentru a-l transforma intr-o pasta fina. Peste acesta se adauga ... (mai mult)
Citeste -
Salata de fasole uscata
Fasolea se fierbe in apa cu sare. Apoi se scurge de apa, se pune intr-un bol, peste ea se pune si ceapa taiata rondele ... (mai mult)
Citeste







