Briose cu cacao
Ingrediente:
40 g cacao 100 g ciocolata neagra 300 g faina 200 g zahar 200 ml lapte 50 ml ulei vanilie 2 oua 1 praf de copt
Mod de preparare:
Cele doua oua, laptele, uleiul si zaharul se mixeaza impreuna, rezultand o crema fina. Peste acestea se adauga faina, in etape, praful de copt, cacao si vanilia. Se amesteca usor, incorporand ingredientele, iar la final se toarna ciocolata ce a fost topita la baie de aburi. Compozitia se toarna in formele de briosa tapetate cu putin unt. Briosele se coc in cuptorul incins, timp de 30 de minute, la foc mic.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Briose cu ciocolata
Se incalzeste cuptorul la 180 de grade. Se pregatesc formele pentru briose. Se amesteca laptele cu sucul de lamaie si se... (mai mult)
Citeste -
Briose cu dovleac
Se curata dovleacul de coaja si se da pe razatoare. Apoi se pune dovleacul ras intr-o tigaie si se lasa la calit ... (mai mult)
Citeste -
Briose pufoase
Se bat cele 2 oua bine, cu zahar, pana capata aspectul unei creme. Se aduga peste ele esenta, margarina si laptele si se... (mai mult)
Citeste -
Muffins cu banane
Briosele se realizeaza foarte usor. Nu trebuie decat sa amestecam bananele pasata cu zaharul, oul si untul. Peste ele se... (mai mult)
Citeste -
Briose cu visine
Se spala visinele si se taie in bucati mici. Se amesteca cu zaharul, faina, praful de copt si scortisoara. Se adauga ... (mai mult)
Citeste







