Sarmale de curcan
Ingrediente:
1 kg carne de curcan 1 varza murata 200 ml bulion 200 g orez 2 cepe boia dulce cimbru sare piper
Mod de preparare:
Varza murata se desface in foi si se aleg foile cele mai mari si mai bune, restul le tocam marunt. Cepele se curata si se toaca marunt, apoi se calesc in ulei, se condimenteaza cu boia, si se pun 100 ml bulion. Punem intr-un bol mai mare carnea tocata de curcan, ceapa calita, orezul spalat si condimente si amestecam compozitia. Pregatim o oala incapatoare, in care vom aseza un strat de varza tocata, iar peste varza, vor fi puse sarmalele impaturite. Peste ele turnam bulionul, 2 cani de apa si asezam o crenguta de cimbru. Sarmalele se gatesc pe foc mic timp de 50 de minute, apoi putand fi servite.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Piept de curcan la cuptor
Pieptul de curcan se aseaza intr-o tava, se condimenteaza cu sare si piper, se presara cimbrul si se da la cuptor. ... (mai mult)
Citeste -
Medalion de curcan
Carnea de curcan se taie in felii si se bat cu un ciocan de lemn. Separat, intr-un bol se bat ouale impreuna cu sare, ... (mai mult)
Citeste -
Pulpe de curcan la cuptor
Intr-un castron, se amesteca chimenul, bulionul, usturoiul pisat, untul topit, putina supa de pui si otetul. Se pun ... (mai mult)
Citeste -
Snitel de curcan
Se taie cu atentie pieptul de curcan. Fileurile obtinute se bat putin cu ciocanul. Apoi, radeti coaja de la o lamaie, ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de gaturi de curcan
Curatam legumele si te tocam in cubulete, iar gaturile de curcan le spalam si le portionam. Folosim o oala in care lasam... (mai mult)
Citeste -
Pulpa de curcan la cuptor
Pulpele de curcan se spala si se aseaza intr-o tava termorezistenta. Peste ele presaram condimentele, avand grija se le ... (mai mult)
Citeste







