Info Culinar

Totul despre bucatarie Gourmet

Foto - Totul despre bucatarie Gourmet
Publicat luni, 5 noiembrie 2012, 15:13
Totul despre bucatarie Gourmet 5.00 5 1 vot / pareri

Gourmet este un ideal cultural asociat cu artele culinare ale produselor alimentare si chiar bauturi fine, sau haute cuisine, care se caracterizeaza prin preparate rafinate, chiar elaborate si prezentarii acestora din punct de vedere estetic, mese echilibrate de multe ori destul de bogate. Practicile sale asociate si termenul lung al acestuia, sunt deseori folosite pentru a descrie in mod pozitiv rafinametul si pasiunea pentru mancare.

Gourmet poate descrie o clasa de restaurante, bucatarie, gris sau ingredient de inalta calitate, avand o prezentare speciala, sau un rafinament ridicat.

Parerile utilizatorilor

Articole asemanatoare

 • Totul despre condimente

  Totul despre condimente

  Necesare pentru a da gust, aroma la felurile de mancare, condimentele sunt ingredientele valoroase pentru preparate din ... (mai mult)

  Citeste
 • Totul despre fenicul

  Totul despre fenicul

  Feniculul este originar din coasta Mediteranei din sudul Europei. Acesta creste in locurile necultivate in apropierea ... (mai mult)

  Citeste
 • Despre anason

  Despre anason

  Opt petale, sau lenm de santal, anasonul, asa cum il cunoastem cei mai multi dintre noi reprezinta un condiment cu gust ... (mai mult)

  Citeste
 • Totul despre ciuperci

  Totul despre ciuperci

  Ce sunt ciupercile? Ciupercile sunt unice. Ele nu sunt nici animale nici plante. Unii oameni le considera plante din ... (mai mult)

  Citeste
 • Totul despre caviar

  Totul despre caviar

  Caviarul este considerat o delicatesa la nivel mondial si foarte dorit de gurmanzi, constituind unul dintre simbolurile ... (mai mult)

  Citeste
 • Totul despre nuci

  Totul despre nuci

  Nucile reprezinta modul in care natura ne arata ca lucrurile bune vin in doze mici. O portie de nuci aduce cu sine o ... (mai mult)

  Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))