Spanac cu smantana
Ingrediente:
1kg spanac 250g smantana 70g unt 60g pesmet 70ml ulei 50g usturoi sare
Mod de preparare:
Spanacul se spala bine, se fierbe 20 de minute in apa clocotita si apoi se pune la scurs intr-o strecuratoare. Usturoiul se toaca marunt. Untul si usturoiul se pun intr-o cratita si se incalzesc putin, apoi se adauga spanacul strecurat, se sareaza si se amesteca bine. Deasupra se adauga smantana si pesmetul rumenit in doua linguri de ulei. Se lasa putin la foc mic, fara sa se amesteca. Cu 10 minute inainte de servire, mancarea se da la cuptor. Se serveste ca garnitura.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Budinca de spanac
Se spala bine frunzele de spanac in apa rece. Se pun la fiert, timp de 10 minute, cu sare. Apoi, se taie in fasii ... (mai mult)
Citeste -
Spanac cu maioneza
Frunzele de spanac se aleg, se rup coditele si apoi se spala in mai multe apa. Branza telemea se rade. Spanacul curatat ... (mai mult)
Citeste -
Rulada cu spanac
Pentru rulada cu spanac, pregatim mai intai spanacul, pe care il spalam si il oparim in apa fiarta, apoi il tocam ... (mai mult)
Citeste -
Spanac cu lapte
Usturoiul se curata si se toaca marunt, apoi se pune in tigaia cu ulei incins. Peste el se adauga spanacul tocat si 200 ... (mai mult)
Citeste -
Salata de spanac
Se spala bine frunzele de spanac, se taie sunca in fasii si se prajeste putin intr-o tigaie, la foc mic! Nu este nevoie ... (mai mult)
Citeste -
Supa crema de spanac
Spanacul il curatam si il spalam bine, apoi se opareste in apa fierbinte timp de 5 minute, se scurge de apa si se aseaza... (mai mult)
Citeste







