Midii la tigaie
Ingrediente:
450 g midii 70 ml vin alb 1 ceapa usturoi patrunjel sare piper
Mod de preparare:
Pentru inceput, taiem ceapa marunt, iar usturoiul il pisam, apoi le calim impreuna in putin ulei. Cand legumele devin transparente, adaugam midiile si le lasam impreuna, la foc mic, timp de 15 minute. Spre final, turnam si vinul, presaram patrunjelul tocat si mai tinem pe foc inca 3 minute, urmand apoi sa servim midiile fierbinti, stropite cu putin sos de soia.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Paste cu midii
Se curata midiile si se lasa sa se deschida intr-o oala cu abur. Dupa aceea, se scot din cochilii si se filtreaza supa ... (mai mult)
Citeste -
Midii in sos
Intr-o tigaie, se calesc in uleiul de masline ceapa si ustoroiul taiate marunt. Adaugati apoi rosiile si lasati la fiert... (mai mult)
Citeste -
Midii pane
Eliminati orice midii care nu sunt inchise ermetic. Spalati cojile pentru a scapa de alge si crustacee mici ce pot fi ... (mai mult)
Citeste -
Tagliatelle cu midii
Midiile se curata, se spala bine si se lasa la scurs, intr-un bol. Intr-o tigaie se toarna vinul, se pune o ceapa tocata... (mai mult)
Citeste -
Supa de midii
Midiile se spala si se curata bine, apoi se pun intr-o cratita cu 400 ml de apa. Le lasam la fiert, la foc mic, pana ... (mai mult)
Citeste -
Spaghete cu fructe de mare
Se spala si se curata crevetii, iar calamarul se se curata si se taie. Intr-o tigaie mare, puneti 3 linguri de ulei de ... (mai mult)
Citeste