Midii in sos
Ingrediente:
1 kg midii 1 conserva de rosii tocate 1 ceapa 1 catel de usturoi patrunjel ulei de masline sare piper
Mod de preparare:
Intr-o tigaie, se calesc in uleiul de masline ceapa si ustoroiul taiate marunt. Adaugati apoi rosiile si lasati la fiert timp de 10 minute. Dupa ce sosul se ingroasa se adauga midiile si se continua fierberea timp de aproximativ o jumatate de ora. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se presara cu patrunjel tocat. Servi midiile cu sos, alaturi de un vin alb, sec.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Midii la tigaie
Pentru inceput, taiem ceapa marunt, iar usturoiul il pisam, apoi le calim impreuna in putin ulei. Cand legumele devin ... (mai mult)
Citeste -
Paste cu midii
Se curata midiile si se lasa sa se deschida intr-o oala cu abur. Dupa aceea, se scot din cochilii si se filtreaza supa ... (mai mult)
Citeste -
Midii pane
Eliminati orice midii care nu sunt inchise ermetic. Spalati cojile pentru a scapa de alge si crustacee mici ce pot fi ... (mai mult)
Citeste -
Tagliatelle cu midii
Midiile se curata, se spala bine si se lasa la scurs, intr-un bol. Intr-o tigaie se toarna vinul, se pune o ceapa tocata... (mai mult)
Citeste -
Supa de midii
Midiile se spala si se curata bine, apoi se pun intr-o cratita cu 400 ml de apa. Le lasam la fiert, la foc mic, pana ... (mai mult)
Citeste -
Paste cu fructe de mare
Mai intai de toate, se fierb pastele in apa cu sare. In timp ce se fierb, se curata midiile si se pun intr-o tigaie cu ... (mai mult)
Citeste