Langustine la gratar
Ingrediente:
1 kg de langustine 50 g unt 1 ceapa 30 ml ulei de masline usturoi boia sare piper
Mod de preparare:
Se incinge gratarul, timp in care amestecam intr-un bol, untul impreuna cu usturoiul pisat, uleiul de masline, ceapa tocata, boia, sare si piper. In acest amestec punem langustinele si le tinem timp de o jumatate de ora. Apoi se aseaza langustinele pe gratarul incins, pana ce capata o nuanta de roz.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Cotlet de porc la gratar
Cotletele se pregatesc pentru friptura, feliindu-le si curatandu-le de grasimea in surplus. Se condimenteaza cu piper, ... (mai mult)
Citeste -
Saramura de crap
Se curata bine pestele, se presara sare peste el si se pune pe gratar. Intr-o oala punem cam 2 litri de apa la fiert. ... (mai mult)
Citeste -
Caracatita la gratar
Se spala si se curata picioarele de caracatita, dupa care se pune la fiert intr-un litru de lapte la foc mic timp de ... (mai mult)
Citeste -
Saramura de macrou
Pestele se spala si se curata, apoi se pun pe gratar, impachetati in folie de aluminiu. Alaturi de peste, vom pune si ... (mai mult)
Citeste -
Pastrav umplut la gratar
Pastravii se curata si se spala, apoi se taie aripioarele. Patrunjelul si mararul verde se toaca. Usturoiul se piseaza. ... (mai mult)
Citeste -
Scrumbie la gratar
Pestii se curata si se spala bine, apoi se condimenteaza cu piper si sare. Incingem gratarul si asezam pestii ... (mai mult)
Citeste







