Gogosi din dovlecei
Ingrediente:
2 dovlecei 400 g faina 100 g zahar 3 oua ulei
Mod de preparare:
Dovleceii se spala si se dau pe razatoare, apoi se storc bine se sucul lasat si se pun intr-un vas. Peste ei se adauga zaharul, cele 3 oua, apoi faina, in etape. Se amesteca bine totul, apoi, cu ajutorul unei linguri, se ia din compozitie si se formeaza gogosile, care se vor rumeni in ulei incins. Cand sunt gata, se scot din ulei si se aseaza pe un platou, apoi se pudreaza cu zahar vanilat.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Gogosi berlineze
Pentru aluatul de gogosi vom amesteca toate ingredientele, iar la final adaugam laptele caldut si ouale ce au fost ... (mai mult)
Citeste -
Piure de dovlecei
Se spala si se curata dovleceii. Se taie cubulete si se pun la fiert pentru 15 minute. Dupa ce s-au inmuiat, se lasa la ... (mai mult)
Citeste -
Sufleu de dovlecei
Se rad dovleceii intregi in apa clocotita cu sare, se scurg, se sdrobesc cu furculita. Se prepara un sos alb preparat ... (mai mult)
Citeste -
Musaca de dovlecei
Se taie ceapa si se pune la calit intr-o tigaie cu 3 linguri de ulei. Apoi, se adauga carnea tocata, impreuna cu pasta ... (mai mult)
Citeste -
Dovlecei umpluti cu varza
Cei patru dovlecei, se spala si se taie pe jumatare, se curata de seminte si se lasa pe o tava. Apoi, varza se toca ... (mai mult)
Citeste -
Supa crema de dovlecei
Dovleceii se spala si se curata, se indeparteaza semintele si se taie cuburi. Ceapa se toaca marunt. Se separa ... (mai mult)
Citeste







