Crema de cacao
Ingrediente:
2 oua 3-4 linguri zahar tos 1 lingura cacao 2 linguri faina 2 pahare lapte rom sau esenta de rom
Mod de preparare:
Se bat ouale intregi, impreuna cu zaharul amestecat in prealabil cu cacaua si faina. Se adauga laptele si se fierbe compozitia pana cand se ingroasa, amestecand fara intrerupere. Inainte de a se raci complet, se aromeaza cu rom sau esenta de rom, dupa gust. Crema se tine la frigider pana cand se serveste. Crema de cacao poati fi servita cu nuca sau frisca.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Prajitura cu biscuiti si budinca
Preparam crema pentru care mixam cele 3 galbenusuri, impreuna cu zaharul, amidonul si laptele. Turnam amestecul intr-o ... (mai mult)
Citeste -
Briose cu cacao
Cele doua oua, laptele, uleiul si zaharul se mixeaza impreuna, rezultand o crema fina. Peste acestea se adauga faina, in... (mai mult)
Citeste -
Cheesecake cu ciocolata
Intr-un castron se amesteca untul cu cacao si biscuitii sfaramati. Se adauga praful de copt si se toarna in tava. Se ... (mai mult)
Citeste -
Prajitura greta garbo
Pentru foi, vom realiza un aluat moale, din amestecul ingredientelor de mai sus, apoi il vom imparti in 5 parti egale. ... (mai mult)
Citeste -
Crema de ciocolata pentru tort
Zaharul pudra si laptele se pun impreuna intr-un bol si se mixeaza la viteza mica. Peste acestea se toarna in etape ... (mai mult)
Citeste







