Dulceata de catina

Foto - Dulceata de catina
Complexitate: usor Timp de preparare: 30 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

1 kg boabe de catina 800 g zahar 2 cani apa suc de la o lamaie

Mod de preparare:

Boabele de catina se spala bine, dupa care se pun la fier cu 2 linguri de zahar timp de 5 minute. Cand incepe sa fiarba se pune si restul cantitatii de zahar si se ameteca bine timp de 15 minute. La sfarsit se adauga zeama de la o lamie. Se toarna fierbinte in borcane si se depoziteaza.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Sirop de catina

    Sirop de catina

    Fructele de catina se spala in apa rece si se scurg bine, apoi se pun intr-un blender si se paseaza. Se adauga mierea si... (mai mult)

    Citeste
  • Dulceata de pepene galben

    Dulceata de pepene galben

    Se taie pepeni pe jumatate si se scot semintele. Apoi se curata de coaja si se taie cubulete. Intr-o cratita, se pune ... (mai mult)

    Citeste
  • Dulceata de visine

    Dulceata de visine

    Se spala visinele si se lasa in apa, timp de 20 de minute, ca sa iasa viermii la suprafata. Apoi se rup coditele si se ... (mai mult)

    Citeste
  • Prajitura cu iaurt si dulceata

    Prajitura cu iaurt si dulceata

    Se toarna iaurtul intr-un bol mai mare, peste el se adauga zaharul si se mixeaza bine, pana ce capata consistenta unei ... (mai mult)

    Citeste
  • Dulceata de cirese amare

    Dulceata de cirese amare

    Pentru inceput, se spala bine ciresele si se scot samburii. Acestea se pun intr-o oala, se acopera cu zahar si se pune ... (mai mult)

    Citeste
  • Dulceata de afine

    Dulceata de afine

    Se spala bine afinele si se indeparteaza coditele si frunzele. Apoi, se pun intr-o cratita impreuna cu zahar si apa, cat... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))