Sirop de catina

Foto - Sirop de catina
Complexitate: usor Timp de preparare: 15 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

2 kg fructe de catina 1 kg miere

Mod de preparare:

Fructele de catina se spala in apa rece si se scurg bine, apoi se pun intr-un blender si se paseaza. Se adauga mierea si se amesteca totul. Sucul obtinut se toarna intr-un vas, se acopera si se lasa la macerat, timp de o saptamana. Dupa o saptamana sucul va fi numai bun de a fi consumat. Se pastreaza la rece.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Dulceata de catina

    Dulceata de catina

    Boabele de catina se spala bine, dupa care se pun la fier cu 2 linguri de zahar timp de 5 minute. Cand incepe sa fiarba ... (mai mult)

    Citeste
  • Sirop de trandafiri

    Sirop de trandafiri

    Intr-o cratita, se pune apa cu zahar si se amesteca pentru a se dizolva bine. Se pune cratita pe foc, timp de 10 minute,... (mai mult)

    Citeste
  • Savarine

    Savarine

    Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul si romul si se bat in continuare pana se intaresc din nou. Se adauga ... (mai mult)

    Citeste
  • Prajitura tavalita

    Prajitura tavalita

    Se vor bate bine albusurile celor 6 oua, impreuna cu zahar, un praf de sare si putina apa. Cand devine spuma, punem si ... (mai mult)

    Citeste
  • Prajitura cu lamaie

    Prajitura cu lamaie

    Din ingredientele de mai sus se framanta un aluat si se intinde o foaie cu care se tapeteaza forma sau tava, dupa care ... (mai mult)

    Citeste
  • Sirop de menta

    Sirop de menta

    Se pune apa la fiert intr-o cratita medie. Cand incepe sa fiarba, se da focul mai incet si se aduaga zaharul. Apoi, se ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))