Sirop de catina
Ingrediente:
2 kg fructe de catina 1 kg miere
Mod de preparare:
Fructele de catina se spala in apa rece si se scurg bine, apoi se pun intr-un blender si se paseaza. Se adauga mierea si se amesteca totul. Sucul obtinut se toarna intr-un vas, se acopera si se lasa la macerat, timp de o saptamana. Dupa o saptamana sucul va fi numai bun de a fi consumat. Se pastreaza la rece.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Dulceata de catina
Boabele de catina se spala bine, dupa care se pun la fier cu 2 linguri de zahar timp de 5 minute. Cand incepe sa fiarba ... (mai mult)
Citeste -
Sirop de trandafiri
Intr-o cratita, se pune apa cu zahar si se amesteca pentru a se dizolva bine. Se pune cratita pe foc, timp de 10 minute,... (mai mult)
Citeste -
Prajitura tavalita
Se vor bate bine albusurile celor 6 oua, impreuna cu zahar, un praf de sare si putina apa. Cand devine spuma, punem si ... (mai mult)
Citeste -
Prajitura cu lamaie
Din ingredientele de mai sus se framanta un aluat si se intinde o foaie cu care se tapeteaza forma sau tava, dupa care ... (mai mult)
Citeste -
Sirop de menta
Se pune apa la fiert intr-o cratita medie. Cand incepe sa fiarba, se da focul mai incet si se aduaga zaharul. Apoi, se ... (mai mult)
Citeste







