Compot de caise
Ingrediente:
2 kg caise 350 g zahar 1 1/2 l apa rece
Mod de preparare:
Se spala caisele si se desfac in doua jumatati si se pun in borcane impreuna cu 4 linguri de zahar in fiecare. Apoi, se toarna apa rece pana se umple borcanul. Intr-o cratita, se aseaza borcanele si se adauga apa rece. Se lasa la fiert aproximativ 30-40 de minute pana cand se schimba culoarea caiselor.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Compot din fructe uscate
Intr-un vas mai mare, punem fructele la fiert, acoperite cu 3 litri de apa. Adaugam peste ele miere, dupa gust si cativa... (mai mult)
Citeste -
Crema de caise
Caisele se spala, se trec prin sita si se amesteca cu zaharul. Albusurile se bat spuma tare si se incorporeaza usor in ... (mai mult)
Citeste -
Rulada cu caise
Cele 3 oua se separa, albusuri de glabenusuri, galbenusurile batandu-se cu zaharul, pana devin crema, iar albusurile se ... (mai mult)
Citeste -
Gomboti cu caise
Pentru inceput, se curata cartofii de coaja, se spala si se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Separat, intr-o ... (mai mult)
Citeste -
Prajitura cu caise si iaurt
Intr-un bol se mixeaza untul impreuna cu zaharul si vanilia, iar cand devine ca o spuma, se adauga ouale, pe rand si 200... (mai mult)
Citeste -
Prajitura cu caise
Caisele se spala si se taie in jumatati, indepartandu-le samburii si se pun intr-un vas cu putina faina. Intr-un bol se ... (mai mult)
Citeste







