Compot de caise

Foto - Compot de caise
Complexitate: usor Timp de preparare: 60 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

2 kg caise 350 g zahar 1 1/2 l apa rece

Mod de preparare:

Se spala caisele si se desfac in doua jumatati si se pun in borcane impreuna cu 4 linguri de zahar in fiecare. Apoi, se toarna apa rece pana se umple borcanul. Intr-o cratita, se aseaza borcanele si se adauga apa rece. Se lasa la fiert aproximativ 30-40 de minute pana cand se schimba culoarea caiselor.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Compot din fructe uscate

    Compot din fructe uscate

    Intr-un vas mai mare, punem fructele la fiert, acoperite cu 3 litri de apa. Adaugam peste ele miere, dupa gust si cativa... (mai mult)

    Citeste
  • Crema de caise

    Crema de caise

    Caisele se spala, se trec prin sita si se amesteca cu zaharul. Albusurile se bat spuma tare si se incorporeaza usor in ... (mai mult)

    Citeste
  • Rulada cu caise

    Rulada cu caise

    Cele 3 oua se separa, albusuri de glabenusuri, galbenusurile batandu-se cu zaharul, pana devin crema, iar albusurile se ... (mai mult)

    Citeste
  • Gomboti cu caise

    Gomboti cu caise

    Pentru inceput, se curata cartofii de coaja, se spala si se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Separat, intr-o ... (mai mult)

    Citeste
  • Prajitura cu caise si iaurt

    Prajitura cu caise si iaurt

    Intr-un bol se mixeaza untul impreuna cu zaharul si vanilia, iar cand devine ca o spuma, se adauga ouale, pe rand si 200... (mai mult)

    Citeste
  • Prajitura cu caise

    Prajitura cu caise

    Caisele se spala si se taie in jumatati, indepartandu-le samburii si se pun intr-un vas cu putina faina. Intr-un bol se ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))