Bulion de zarzare
Ingrediente:
3 kg zarzare 2 l apa sare
Mod de preparare:
Dupa ce se spala bine zarzarele, se indeparteaza coditele si se pun la fiert, la foc mic. Dupa ce au fiert bine, se toarna totul printr-o sita prin care sa treaca doar pulpa, samburii si coaja ramanand acolo. Apoi, se pune iar la fiert pana se incheaga si scade putin. Se aduaga sare si se toarna bulionul obtinut in sticle.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Compot de zarzare
Se spala bine zarzarele si se introduc in borcane. Apoi se topeste zaharul, iar siropul rezultat se toarna peste ... (mai mult)
Citeste -
Gem de zarzare
Mai intai, zarzarele se spala si se scurg de apa, apoi se pun intr-o cratita cu apa fiarta. Se vor fierbe zarzarele pana... (mai mult)
Citeste -
Dulceata de zarzare
Se spala bine zarzarele si se scot samburii. Apoi, se pun in oala impreuna cu tot zaharul si se amesteca bine. Se lasa ... (mai mult)
Citeste -
Prajitura cu zarzare
Pentru inceput, se spala zarzarele si se scot samburii. Apoi se separa albusul de galbenusuri. Se bat albusurile bine cu... (mai mult)
Citeste -
Pastrama de miel
Se spala si se taie carnea de miel. Se bate putin cu ciocanul si se pune la prajit in ulei. Se pune la calit ceapa ... (mai mult)
Citeste -
Gogosari in bulion
Se spala bine gososarii si se taie in sferturi. Celelalte ingrediente le amestecam, iar apoi le punem pe foc pana incep ... (mai mult)
Citeste







