Bulion de zarzare

Foto - Bulion de zarzare
Complexitate: usor Timp de preparare: 80 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

3 kg zarzare 2 l apa sare

Mod de preparare:

Dupa ce se spala bine zarzarele, se indeparteaza coditele si se pun la fiert, la foc mic. Dupa ce au fiert bine, se toarna totul printr-o sita prin care sa treaca doar pulpa, samburii si coaja ramanand acolo. Apoi, se pune iar la fiert pana se incheaga si scade putin. Se aduaga sare si se toarna bulionul obtinut in sticle.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Compot de zarzare

    Compot de zarzare

    Se spala bine zarzarele si se introduc in borcane. Apoi se topeste zaharul, iar siropul rezultat se toarna peste ... (mai mult)

    Citeste
  • Gem de zarzare

    Gem de zarzare

    Mai intai, zarzarele se spala si se scurg de apa, apoi se pun intr-o cratita cu apa fiarta. Se vor fierbe zarzarele pana... (mai mult)

    Citeste
  • Dulceata de zarzare

    Dulceata de zarzare

    Se spala bine zarzarele si se scot samburii. Apoi, se pun in oala impreuna cu tot zaharul si se amesteca bine. Se lasa ... (mai mult)

    Citeste
  • Prajitura cu zarzare

    Prajitura cu zarzare

    Pentru inceput, se spala zarzarele si se scot samburii. Apoi se separa albusul de galbenusuri. Se bat albusurile bine cu... (mai mult)

    Citeste
  • Pastrama de miel

    Pastrama de miel

    Se spala si se taie carnea de miel. Se bate putin cu ciocanul si se pune la prajit in ulei. Se pune la calit ceapa ... (mai mult)

    Citeste
  • Gogosari in bulion

    Gogosari in bulion

    Se spala bine gososarii si se taie in sferturi. Celelalte ingrediente le amestecam, iar apoi le punem pe foc pana incep ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))