Ciorba de pui cu zdrente de ou
Ingrediente:
3 litri apa 350 g piept de pui 1 ou 1 ceapa 1 rosie 1 ardei gras 1 morcov 2 linguri bulion patrunjel fidea ulei sare piper
Mod de preparare:
Carnea se curata si se spala, apoi se taie in bucati mai mari. Ceapa, rosia, morcovul, ardeiul si patrunjelul le tocam marunt. Intr-o oala in care punem ulei, calim ceapa ce tocmai a fost tocata. Lasam la calit, pana cand ceapa devinde transparenta, iar din acel moment putem adauga carnea, turnam apa si presaram putina sare, lasand la fiert. Din cand in cand se indeparteaza spuma de deasupra. Punem si legumele, impreuna cu teiteii si 2 linguri de bulion. Vom mai lasa sa fiarba pana cand teiteii se vor gati. Cand e aproape gata, batem oul intr-un bol, cu putina sare si il adaugam in oala, impreuna cu verdeata.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Ciorba de porc cu smantana
Mai intai pregatim o oala cu apa, pe care o punem pe foc. Costita de porc se portioneaza si se spala bine. Dupa ce ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de ciocanele
Carnea de porc se spala bine, apoi se portioneaza si se pune in oala de ciorba, peste carne se toarna cam 5 l de apa si ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de peste
Pestele se curata bine si se portioneaza. Intr-o oala mai mare, punem ceapa tocata si calim 3 minute, cu putin ulei, ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de cartofi cu carnati
Mai intai, legumele se curata, se spala si se toaca marunt, cartofii se taie in cubulete, iar carnatii in rondele. Se ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de porc cu tarhon
Carnea de porc se curata si se portioneaza in bucati mai mici, apoi ceapa se curata si se toaca marunt. Intr-o tigaie, ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de peste pescareasca
Pestele il taiem in bucati si il punem la fiert in oala de ciorba. Cand au fiert bucatile de peste, se scot si se ... (mai mult)
Citeste







