Articole

Sare roz de himalaya beneficii

Foto - Sare roz de himalaya beneficii
Publicat sambata, 21 decembrie 2013, 13:30
Sare roz de himalaya beneficii 5.00 5 1 vot / pareri

Sarea roz de himalaya reprezinta un produs al zacamantului de saruri, ce se regasesc doar in regiunea Pakistanului, mai exact din Salt Range, o formatine muntoasa, alcatuita numai din zacamant de sare.

Aceasta sare spaciala este recunoscuta ca fiind bogata in minerale, dar si foarte pura, incat poate fi consumata in stare naturala, fara a fi necesara nici o procesare sau prelucrare preliminara. Poate de aceea rata mortalitatii este foarte redusa, in aceasta zona a Asiei si tot aici intalnim si cei mai multi oameni cu varste de peste 100 de ani.

Desi sarea de himalaya poate induce gandul ca este un element banal, ca si sarea normala, specialistii ne contrazic, argumentad ca in comparatie cu sarea normala, pe care o regasim pe rafturle magazinelor ce contine si alte substante chimice, sarea de himalaya detine proprietati specile precum faptul ca extragerea ei se face fara dispozitive mecanice, fapt ce impiedica orice risc de contaminare cu substante daunatoare. In al doilea rand sarea de himalaya poate fi introdusa in orice regim alimentar, dar si in tratamente externe, cu efecte pozitive asupra sanatatii si frumusetii noastre.

Astfel, are capacitatea de a regla pH-ul pielii, echilibreaza nivelul apei din organism, diluata in apa, poate fi consumata pentru prevenirea si tratarea artritelor si gutei, dar si pentru a imbunatatii circulatia sanguina.

Tot o data sarea de hamalaya este folosita in tot mai multe tratamente si tehnici de infrumusetare, avand un rol important in tratamentele faciale, ca si crema impotriva ridurilor, sau impotriva acneei si a zonelor pigmentate ale pielii.

Dietele de slabit cu sare roz de himalaya sunt recunoscute in randul persoanelor ce isi doresc sa slabeasca sau sa isi pastreze corpul tonifiat, impiedicand aparitia celulitei si a vergeturilor, eliminand surplusul de apa din tesuturi, implicit si toxinele din organism.

In domeniul igienei dentare este un ingredient component in unele paste de dinti, avand rol de neutralizare a florei gingivale si de consolidare a smaltului dintilor.

Iata in mare, principalele beneficii si utilizari ale sarii de himalaya, un produs ce isi castiga notorietatea din ce in ce mai mult si in tara noastra. Deja saloanele si cabinetele multor specialisti ofera tratamente in domenii diferite ce au la baza si sarea roz de himalaya.

Parerile utilizatorilor

Articole asemanatoare

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))