Saratele cu branza
Ingrediente:
200 g branza de oaie 2 oua 200 g unt 1 lingurita drojdie faina
Mod de preparare:
Intr-un castron, se pune untul impreuna cu branza rasa, ouale si un pahar de faina. Se framanta bine si se mai adauga faina daca este nevoie. Apoi, se introduce la frigider timp de o ora. Dupa, se intinde aluatul pe o hartie presarata cu faina si se formeaza betisoare. Acestea se ung cu ou si se presara mac sau chimen, in functie de preferinte. Se aseaza intr-o tava si se baga la cuptor timp de 15-20 de minute.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Saratele cu cascaval
Pentru aluatul de saratele, amestecam faina impreuna cu untul si cascavalul ras. Adaugam si sare si framantam bine. Cand... (mai mult)
Citeste -
Saratele cu untura
Se amesteca faina cernuta, impreuna cu untul, untura, o lingura de sare si 2 oua, se adauga laptele, drojdia si smantana... (mai mult)
Citeste -
Saratele pufoase
Faina se cerne intr-un bol, peste ea se adauga drojdie, sare, untul, laptele, cascavalul ras si un ou. Toate acestea se ... (mai mult)
Citeste -
Saratele de casa
Intr-un bol se pun untul topit si racit, ouale, smantana, drojdia si branza data pe razatoare. Se amesteca pana ce se ... (mai mult)
Citeste -
Spaghete cu branza
Spaghetele se fierb in apa clocotita cu sare si putin ulei, timp de 10 minute, se trec prin jet de apa rece si se scurg ... (mai mult)
Citeste -
Saratele cu telemea
Telemeaua se da pe razatoare, iar peste ea se adauga oul, untul topit si racit si la final, faina. Din toate acestea se ... (mai mult)
Citeste







