Saratele cu cascaval
Ingrediente:
250 g faina 250 g unt 250 g cascaval 1 ou sare
Mod de preparare:
Pentru aluatul de saratele, amestecam faina impreuna cu untul si cascavalul ras. Adaugam si sare si framantam bine. Cand s-a omogenizat totul, iar aluatul a devenit consistent, il lasam o jumatate de ora la frigider. Dupa ce a stat suficient, aluatul se intrinde intr-o foaie de grosimea unui deget, formam saratelele cu un cutit, apoi le asezam intr-o tava tapetata cu unt si faina. Deasupra lor se intinde cu o pensula, oul batut spuma, presaram sare si putin cascaval ras si dam la cuptor. Vor fi gata in 15 minute.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Saratele cu untura
Se amesteca faina cernuta, impreuna cu untul, untura, o lingura de sare si 2 oua, se adauga laptele, drojdia si smantana... (mai mult)
Citeste -
Saratele pufoase
Faina se cerne intr-un bol, peste ea se adauga drojdie, sare, untul, laptele, cascavalul ras si un ou. Toate acestea se ... (mai mult)
Citeste -
Piept de pui cu cascaval
Dupa ce se spala pieptul de pui, se feliaza si se aseaza intr-o tava. Apoi, se curata si se piseaza usturoiul si se ... (mai mult)
Citeste -
Omleta cu cascaval
Intr-un bol, se bat bine ouale si se adauga cascaval ras, se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Apoi, intr-o ... (mai mult)
Citeste -
Covrigei cu cascaval
Intr-un castron, se pune smantana impreuna cu galbenusurile, 150 grame cascaval ras, margarina, putina sare, bicarbonat ... (mai mult)
Citeste -
Cascaval pane
Cascavalul se taie in felii de 1 cm grosime. Feliile se dau prin lapte, apoi prin faina, ou (batut bine cu furculita) si... (mai mult)
Citeste







