Pate de ciuperci
Ingrediente:
500 g ciuperci 3 linguri patrunjel 1 ceapa 1 paine 5 linguri ulei de masline sare
Mod de preparare:
Se spala, se curata ciupercile si se pun la fiert timp de 20 minute. Dupa ce s-au fiert, se scurg bine de apa. Intre timp, se taie ceapa, nu foarte marunt, si se pune la calit intr-o tigaie cu putin ulei. Intr-un castron cu apa se inmoaie feliile de paine. Apoi, se pun in alt castron feliile de maine impreuna cu ciupercile si ceapa. Se paseaza bine cu blenderul, se adauga 3 linguri de ulei, patrunjel si sare. Se introduce in frigider si se poate servi dupa o ora.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Foietaj cu ciuperci
Ciupercile se toaca in cubulete si se pun la calit, se condimenteaza si se lasa la foc mic, pana cand scade zeama lasata... (mai mult)
Citeste -
Pate de ton
Tonul se scurge bine de sosul in care a stat in conserva si il punem intr-un vas. Peste ton adaugam catelul de usturoi, ... (mai mult)
Citeste -
Pate de linte
Se pune la fiert lintea, in apa cu putina sare, impreuna cu ceapa curatata. Dupa ce au fiert, lintea si ceapa, se scot ... (mai mult)
Citeste -
Salata de pui cu ciuperci
Se aleg ciuperci si se fierb in apa cu putina sare timp de 20 minute. Dupa scurgere si racire, se taie in felii subtiri ... (mai mult)
Citeste -
Pate de ficat de pui
Ficatul de pui se curata de pielite si se spala, apoi se pune la fiert impreuna cu morcovul si un fir de ceapa verde. ... (mai mult)
Citeste -
Ciuperci cu oua
Ciupercile se toaca marunt si se pun la prajit in unt, odata cu ceapa tocata. Cand incepe sa se rumeneasca, se presara ... (mai mult)
Citeste







