Prajitura cu crema de branza
Ingrediente:
Blat 400 g faina 300 ml lapte 8 oua 100 ml ulei 200 g zahar zahar vanilat 1 praf de copt Crema 500 g branza 200 g zahar pudra 100 g zahar vanilat 200 g unt
Mod de preparare:
Pregatim blatul din cele 8 galbenusuri amestecate cu laptele si zaharul vanilat. Peste ele vom adauga si albusurile ce au fost batute spuma cu 150 g de zahar. Omogenizam amestecul si il ingrosam cu faina si praful de copt. Cand am incorporat si faina, turnam aluatul de blat in tava tapetata cu unt si dam la cuptor. Cat timp blatul se coace, preparam si crema amestecand toate ingredientele. Cand blatul este gata, se lasa la racit, se taie in doua foi, apoi se pune crema pe una din foi. Crema se intinde bine pe toata suprafata foii, se acopera cu cea de-a doua foaie si se da la frigider. Cand s-a racit, se portioneaza si se serveste.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Prajitura cu branza
Se pun intr-o tava biscuitii sfaramati, apoi se adauga untul topit si se amesteca bine. Se baga in frigider si se lasa ... (mai mult)
Citeste -
Crema de branza
Se toaca ceapa marunt, apoi branza se pune intr-un bol peste care punem un praf de sare si mixam. Peste branza crema, ... (mai mult)
Citeste -
Prajitura cu caise si branza
Pentru blat, se pun ingredientele intr-un bol si se amesteca, apoi se framanta un aluat moale, care la final, se da la ... (mai mult)
Citeste -
Cheesecake cu capsuni
Biscuitii se zdrobesc intr-un blender si se pun apoi intr-un bol. Peste acestia se adauga zaharul si untul ce a stat la ... (mai mult)
Citeste -
Cheesecake fara coacere
Pentru blat se zdrobesc biscuitii cu ajutorul unui blender, peste ei se adauga untul ce a fost topit si apoi racit, dar ... (mai mult)
Citeste -
Cheesecake cu mascarpone
Mai intai se zdrobesc biscuitii si se amesteca impreuna cu untul topit si racit, dar si putina coaja de portocala, ... (mai mult)
Citeste







