Placinta cu carne tocata
Ingrediente:
1 pachet foi de placinta 500 g carne de pui tocata 1 legatura ceapa verde usturoi marar 3 oua 60 ml lapte sare piper
Mod de preparare:
Ceapa verde o spalam si o tocam marunt, apoi, intr-un bol mai mare punem ceapa, carnea de pui si cele trei oua. Amestecam bine compozitia, punem si usturoiu pisat, dupa gust, mararul si condimentam cu sare si piper. Folosim o tava in care vom aseza foile de placinta in straturi, astfel, primul strat va fi acoperit cu compozitia de carne, iar deasupra al doilea strat de foi. Intr-un bol, batem un ou cu putin lapte pana obtiem o spuma usoara, apoi o vom intinde deasupra placintei. Intepam cu o furculita din loc in loc si dam la cuptor. Dupa aproximativ 50 de minute, in care placinta s-a rumenit, scoatem tava si lasam sa se raceasca. Portionam placinta si putem servi.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Placinta cu varza
Se incalzeste cuptorul la 170 de grade. Se coace aluatul timp de 15 minute. Intr-o tigaie, se pune putin ulei si se ... (mai mult)
Citeste -
Placinta cu iaurt
Se toarna iaurtul intr-un castron si se amesteca cu untul, ouale batute, faina si praful de copt. Se pune o foaie de ... (mai mult)
Citeste -
Placinta cu masline
Pentru placinta de masline, realizam mai intai aluatul din faina cu apa calda si o cana de ulei. Ingredientele se ... (mai mult)
Citeste -
Placinta cu branza sarata
Intr-un bol, faramam branza cu o furculita, apoi adaugam 3 oua ce au fost batute inainte si mararul tocat marunt. Foile... (mai mult)
Citeste -
Placinta cu carne
Se pun la fiert cartofii. Cand sunt gata, se amesteca cu lapte si se fac piure. Se adauga parmezan, unt si un varf de ... (mai mult)
Citeste -
Pachetele de primavara
Se pune la incins, intr-o tigaie 2-3 linguri de ulei, peste care se pune carnea de pui la calit. Cand incepe sa se ... (mai mult)
Citeste







