Piscoturi
Ingrediente:
8 oua 300 g zahar pudra 2 pachetele zahar vanilat 200 g faina
Mod de preparare:
Albusurile se bat spuma tare, se adauga treptat zaharul incalzit putin la cuptor, apoi pe rand cate un galbenus si vanilia, batand cu telul fara intrerupere. La sfarsit se incorporeaza usor faina. Se unge tava cu unt, se tapeteaza cu hartie alba si cu ajutorul unui cornet se toarna compozitia in forma de piscoturi, distantate. Se pudreaza cu zahar si se coc la foc potrivit cateva minute. Piscoturile se scot de pe hartie cat sunt calde.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Prajitura cu budinca
Piscoturile se aseaza pe un platou si se insiropeaza cu rom dizolvat in 100 ml de apa. Peste ele se intinde jumatate din... (mai mult)
Citeste -
Prajitura cu piscoturi
Se prepara crema astfel: frisca se bate bine, apoi se iau cele 5 oua si li se separa galbenusurile de albusuri. ... (mai mult)
Citeste -
Tiramisu mascarpone
Intr-un bol, se amesteca branza mascaprone impreuna cu zahar si un ou. In alt vas, se bat albusurile pana cand devin ... (mai mult)
Citeste -
Tiramisu cu capsuni
Fructele se spala bine, se scurg de apa si se taie in jumatati, apoi se presara zahar peste ele si se dau la rece pentru... (mai mult)
Citeste -
Tort cu piscoturi
Galbenusurile se mixeaza impreuna cu 100 g zahar si laptele praf, apa si zaharul vanilat. Dupa ce s-au incorporat, se ... (mai mult)
Citeste







