Pasca cu branza

Foto - Pasca cu branza
Complexitate: usor Timp de preparare: 120 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

Aluat: 450 g faina 2 oua 400 ml lapte 20 g zahar 10 g drojdie uscata sare Umplutura: 600 g branza 3 oua sare

Mod de preparare:

Aluatul il vom obine din amestecul ingredientelor pentru aluat, il framantam pana devine omogen si il lasam la dospit pana ce se dubleaza ca si volum. Umplutura se realizeaza mixand branza impreuna cu cele 3 oua si putina sare. Odata ce a crescut suficient, aluatul il vom intinde intr-o foaie mai groasa, pe care o vom aseza intr-o forma de pasca. Peste el intindem umplutura de branza si acoperim totul, cu surplusul de aluat, de pe marginile tavii. Incingem bine cuptorul, apoi dam pasca la copt pentru aproximativ 50 de minute. Cand devine rumena deasupra, oprim focul si scoatem pasca din cuptor. Cand s-a mai racit, o scoatem din tava si o asezam pe un platou, si este numai buna de a fi servita.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Pasca fara aluat

    Pasca fara aluat

    Pasca se prepara foarte usor, trebuie mai intai sa pasam branza, intr-un bol, cu o furculita, peste ea punem cele 6 ... (mai mult)

    Citeste
  • Pasca poloneza

    Pasca poloneza

    Blatul il pregatim punand intr-un bol untul si zaharul. Frecam bine pana ce zaharul se dizolva aproape de tot, apoi ... (mai mult)

    Citeste
  • Pasca cu smantana

    Pasca cu smantana

    Blatul pentru pasca se prepara asemenator celui pentru cozonac, amestecand toate ingredientele, apoi framantam bine pana... (mai mult)

    Citeste
  • Pasca cu ciocolata

    Pasca cu ciocolata

    Blatul il obtindem din amestecul de faina si restul ingredientelor, peste el adaugam drojdia dizolvata in putin lapte ... (mai mult)

    Citeste
  • Spaghete cu branza

    Spaghete cu branza

    Spaghetele se fierb in apa clocotita cu sare si putin ulei, timp de 10 minute, se trec prin jet de apa rece si se scurg ... (mai mult)

    Citeste
  • Crema de branza

    Crema de branza

    Se toaca ceapa marunt, apoi branza se pune intr-un bol peste care punem un praf de sare si mixam. Peste branza crema, ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))