Fursecuri fragede
Ingrediente:
60 g unt (sau untura) 120 g faina praf de copt 1 ou 100 g zahar 50 g gem de caise 1 lingurita bicarbonat de sodiu 1 lingurita esenta de vanilie 2 linguri zahar pudra 1 lingurita scortisoara
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 175 de grade. Intre timp, se amesteca faina cu putin praf de copt. Se inmoaie untul si se amesteca cu zaharul, apoi se adauga oul si esenta de vanilie. Se amesteca cu faina si se adauga gemul de caise. Se formeaza bile turtite si se pun in tava. Peste acestea se presara zahar pudra cu scortisoara si se lasa in cuptor timp de 12-15 minute.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Saratele fragede
Intr-un bol vom amesteca untul, untura, si doua galbenusuri batute spuma. Peste ele vom adauga si doua linguri de ... (mai mult)
Citeste -
Fursecuri de Craciun
Intr-un bol se mixeaza untul ce a stat la temperatura camerei, impreuna cu zaharul, pana ce se transforma intr-o crema ... (mai mult)
Citeste -
Fursecuri cu stafide
Intr-un lighenas se sparg ouale si se adauga zaharul. Acestea se amesteca foarte bine pana cand zaharul se topeste si ... (mai mult)
Citeste -
Fursecuri cu unt
Se mixeaza untul care a fost lasat la temperatura camerei, impreuna cu zaharul si un praf de sare. Peste acesta, se ... (mai mult)
Citeste -
Fursecuri cu nuca de cocos
Aluatul pentru fursecuri se prepara amestecand intr-un bol zaharul si un ou, impreuna cu untul. Se foloseste un mixer, ... (mai mult)
Citeste -
Fursecuri pufoase
Intr-un bol se pun cele trei oua impreuna cu o lingura de apa si se bat cu furculita, peste ele se adauga zaharul, coaja... (mai mult)
Citeste







