Cornulete cu rahat
Ingrediente:
1 pachet rahat 2 cani faina 1 pachet margarina 1 lingura otet 1 lingurita zahar pudra 1 lingurita zahar vanilat
Mod de preparare:
Se freaca margarina cu faina. Apoi, se adauga un pahar de apa si o lingurita de otet. Se amesteca bine, iar aluatul obtinut se framanta, dupa care se lasa la rece cateva minute sau se poate utiliza in continuare fara sa stea la rece. Se intinde bine cu facaletul pe o plansa presarata cu faina, se taie romburi sau patratele, nu foarte mici, se adauga o bucata de rahat in mijlocul fiecaruia si se inveleste. Cornuletele obtinute se baga la cuptor, la foc mare, pana cand se rumenesc. Cand sunt gata se pudreaza cu zahar.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Cornulete cu untura
Cornuleltel le vom prepara amestecand mai intai untura impreuna cu smantana, zaharul si faina. Toate vor forma un aluat ... (mai mult)
Citeste -
Cornulete de post
Faina se amesteca impreuna cu drojdia, apa calda, 50 ml ulei, zaharul si sarea. Se framanta aluatul, se lasa la dospit, ... (mai mult)
Citeste -
Cornulete fragede
Intr-un castron, se pune margarina impreuna cu 7 linguri de apa, praf de copt, zeama de la o lamaie, o lingurita de sare... (mai mult)
Citeste -
Cornuri cu rahat
Intr-un vas mai mare se pun faina impreuna cu zaharul, drojdia dizolvata in putin lapte cladut si untul topit. La final ... (mai mult)
Citeste -
Cozonac cu rahat
Laptele se incalzeste, apoi se toarna intr-un bol. Galbenusurile de ou se bat bine cu zahar, dorjdia, un praf de sare si... (mai mult)
Citeste







