Muraturi
Ceapa murata
Publicata luni, 29 iulie 2013, 08:50Se pune apa la fiert. Intre timp, se curata ceapa si se pune in oala cu apa. Dupa 3 minute, se scoate si se scurge bine de apa. Se muta intr-un bol cu apa rece. Se scoate din apa rece si se pune in ... (mai mult)
CitesteCiuperci murate
Publicata miercuri, 30 ianuarie 2013, 15:41Conservarea cipercilor se face printr-o fermentare naturala. Se poate conserva prin murare orice specie de ciuperca comestibila. Pentru murat, se aleg ciupercile tinere, proapete, sanatoase. ... (mai mult)
CitesteArdei iuti murati
Publicata luni, 10 decembrie 2012, 16:39Dupa ce li s-au taiat cozile mai lungi, ardeii se spala si se pun intr-un castron, se presara cu sarea si se lasa 2-3 ore sau chiar pana a doua zi, ca sa mai piarda din rigiditate. Apa cu otetul se ... (mai mult)
CitesteVarza rosie tocata in otet
Publicata luni, 10 decembrie 2012, 16:17Varza se taie ca fideaua, se cantareste si pentru fiecare kg se adauga 20 grame sare, 125 ml otet de 9 grade si 20 grame zahar. Se amesteca bine si apoi se aseaza in borcane mai mici, presand-o pana ... (mai mult)
Citeste









