Muraturi

Ceapa murata

Ceapa murata

Publicata luni, 29 iulie 2013, 08:50
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Se pune apa la fiert. Intre timp, se curata ceapa si se pune in oala cu apa. Dupa 3 minute, se scoate si se scurge bine de apa. Se muta intr-un bol cu apa rece. Se scoate din apa rece si se pune in ... (mai mult)

Citeste
Ciuperci murate

Ciuperci murate

Publicata miercuri, 30 ianuarie 2013, 15:41
Timp de gatire: 30 minute Complexitate: Usor

Conservarea cipercilor se face printr-o fermentare naturala. Se poate conserva prin murare orice specie de ciuperca comestibila. Pentru murat, se aleg ciupercile tinere, proapete, sanatoase. ... (mai mult)

Citeste
Ardei iuti murati

Ardei iuti murati

Publicata luni, 10 decembrie 2012, 16:39
Timp de gatire: 30 minute Complexitate: Usor

Dupa ce li s-au taiat cozile mai lungi, ardeii se spala si se pun intr-un castron, se presara cu sarea si se lasa 2-3 ore sau chiar pana a doua zi, ca sa mai piarda din rigiditate. Apa cu otetul se ... (mai mult)

Citeste
Varza rosie tocata in otet

Varza rosie tocata in otet

Publicata luni, 10 decembrie 2012, 16:17
Timp de gatire: 30 minute Complexitate: Usor

Varza se taie ca fideaua, se cantareste si pentru fiecare kg se adauga 20 grame sare, 125 ml otet de 9 grade si 20 grame zahar. Se amesteca bine si apoi se aseaza in borcane mai mici, presand-o pana ... (mai mult)

Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))