Varza rosie tocata in otet
Ingrediente:
varza rosie otet zahar sare
Mod de preparare:
Varza se taie ca fideaua, se cantareste si pentru fiecare kg se adauga 20 grame sare, 125 ml otet de 9 grade si 20 grame zahar. Se amesteca bine si apoi se aseaza in borcane mai mici, presand-o pana iese lichidul deasupra. Borcanele se leaga simplu cu nailon si se pastreaza la rece. Varza nu va fermenta. Cand se serveste, se stropeste putin cu untdelemn; de cate ori se ia din ea, varza se preseaza bine cu lingura, iar borcanul se leaga.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Salata de varza rosie
Varza se taie fin. Otetul se dilueaza cu putina apa. Varza taiata se freaca cu sare, se lasa 10 minute pentru a se ... (mai mult)
Citeste -
Varza rosie murata
Varza se toaca marunt, se freaca impreuna cu sarea si se lasa putin la inmuiat. In borcanele bine spalate, se indeasa ... (mai mult)
Citeste -
Varza rosie calita
Varza se toaca in suvite subtiri, iar ceapa se toaca marunt. Mai intai se caleste ceapa in uleiul incins, apoi se adauga... (mai mult)
Citeste -
Salata din sfecla rosie
Sfecla rosie se fierbe in apa cu sare, se curata si se taie in felii subtiri cu un cutit. Sfecla se poate coace la ... (mai mult)
Citeste -
Salata de fasole rosie
Se lasa fasolea peste noapte in apa cu sare. Se pune la fiert fasolea in oala sub presiune timp de 10 minute, se scurge ... (mai mult)
Citeste -
Ardei umpluti cu varza
Ardeii se spala si li se inlatura cotorul, taind-ul in jurul coditei. Se toaca marunt varza, morcovul si patrunjelul, se... (mai mult)
Citeste







