Varza rosie calita
Ingrediente:
2 verze rosii 2 cepe 150 ml ulei 2 linguri de zahar 20 ml otet 50 ml apa sare
Mod de preparare:
Varza se toaca in suvite subtiri, iar ceapa se toaca marunt. Mai intai se caleste ceapa in uleiul incins, apoi se adauga si varza, peste care se presara sarea. Se amesteca des, pentru a nu se lipi si se tine pe foc in jur de 15 minute. Cand se opreste focul, se adauga si otetul, apa si zaharul si se amesteca bine. Se serveste drept garnitura pentru diferite preparate din carne si nu numai.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Varza calita
Varza alba se curata de cotoare, se stoarce bine de zeama si se taie in fasii lungi. Varza se inabusa in ulei. Se adauga... (mai mult)
Citeste -
Salata de varza rosie
Varza se taie fin. Otetul se dilueaza cu putina apa. Varza taiata se freaca cu sare, se lasa 10 minute pentru a se ... (mai mult)
Citeste -
Varza rosie murata
Varza se toaca marunt, se freaca impreuna cu sarea si se lasa putin la inmuiat. In borcanele bine spalate, se indeasa ... (mai mult)
Citeste -
Varza rosie tocata in otet
Varza se taie ca fideaua, se cantareste si pentru fiecare kg se adauga 20 grame sare, 125 ml otet de 9 grade si 20 grame... (mai mult)
Citeste -
Varza dulce calita
Varza se toaca marunt si se freaca bine cu o lingura de sare. Ceapa se toaca si se caleste intr-o cratita. Cand s-a ... (mai mult)
Citeste -
Varza calita cu carnati
Mai intai se toaca fin varza, apoi se pune uleiul intr-o cratita incapatore si se pune la incins. Carnatii se taie in ... (mai mult)
Citeste







