Varza la cuptor
Ingrediente:
1 varza 200 ml ulei suc de rosii sare piper
Mod de preparare:
Varza se toaca fasii, se pune intr-o tava adanca. Se condimenteaza cu sare, piper si se adauga sucul de rosii, dupa se amesteca bine totul si se toarna cei 200 ml ulei. Incingem cuptorul, iar cand s-a incalzit suficient, dam tava cu varza pentru a o rumeni. Se va lasa varza in jur de 35 de minute, dupa care este gata de a fi servita.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Varza calita
Varza alba se curata de cotoare, se stoarce bine de zeama si se taie in fasii lungi. Varza se inabusa in ulei. Se adauga... (mai mult)
Citeste -
Varza murata
Varza se curata de primele foi exterioare, se pun in butoiul mare pentru varza, strecurandu-se cate o bucata de hrean. ... (mai mult)
Citeste -
Chiftele de varza
Varza se taie in bucati mai mari si se pune la fiert. Dupa aproximativ 10 minute, se scoate varza din apa si se scurge ... (mai mult)
Citeste -
Salata de varza rosie
Varza se taie fin. Otetul se dilueaza cu putina apa. Varza taiata se freaca cu sare, se lasa 10 minute pentru a se ... (mai mult)
Citeste -
Varza rosie murata
Varza se toaca marunt, se freaca impreuna cu sarea si se lasa putin la inmuiat. In borcanele bine spalate, se indeasa ... (mai mult)
Citeste -
Varza rosie tocata in otet
Varza se taie ca fideaua, se cantareste si pentru fiecare kg se adauga 20 grame sare, 125 ml otet de 9 grade si 20 grame... (mai mult)
Citeste







