Piept de pui cu ciuperci
Ingrediente:
500 g piept de pui dezosat 50 g unt 500 g ciuperci 50 ml bulion de rosii 200 ml vin alb 2 catei de usturoi 1 foaie de dafin sare piper
Mod de preparare:
Pieptul de pui se curata si se taie infelii mai mici. Intr-o cratita punem putin ulei, il lasam la incins, apoi punem pieptul de pui. Presaram peste el sare si piper, apoi adaugam si usturoiul pisat. Dupa ce carnea de pui incepe sa se rumeneasca, tunram vinul alb, bulionul si 150 ml de apa, lasand la fiert, pana cand sosul mai scade. Pregatim si ciupercile, taindu-le in felii subtiri si le calim separat, in putin ulei, urmand ca apoi sa le asezam in cratita in care se gateste pieptul de pui. Punem foaia de dafin si mai fierbem inca 5 minute, apoi servim calda.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Salata de pui cu ciuperci
Se aleg ciuperci si se fierb in apa cu putina sare timp de 20 minute. Dupa scurgere si racire, se taie in felii subtiri ... (mai mult)
Citeste -
Mancare din ciuperci champignon
Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei de masline, iar cand devine transparenta, se adauga si cubuletele de ... (mai mult)
Citeste -
Mancare cu piept de pui
Pieptul de pui se portioneaza in bucati mai mici. Legumele le spalam si le scurgem bine de apa, apoi ceapa se toaca ... (mai mult)
Citeste -
Foietaj cu ciuperci
Ciupercile se toaca in cubulete si se pun la calit, se condimenteaza si se lasa la foc mic, pana cand scade zeama lasata... (mai mult)
Citeste -
Piept de pui cu smantana
Mai intai calim ceapa tocata marunt, in ulei. Pieptul de pui se taie in cubulete si se adauga peste ceapa calita. Tinem ... (mai mult)
Citeste -
Ciuperci umplute cu pui
Mai intai se spala ciupercile, li se indeparteaza coditele si se scurg bine de apa, iar pieptul de pui se taie in ... (mai mult)
Citeste







