Piept de pui cu smantana
Ingrediente:
200 ml vin alb 350 ml smantana 500 g piept de pui 300 g ciuperci patrunjel 1 ceapa sare pipe
Mod de preparare:
Mai intai calim ceapa tocata marunt, in ulei. Pieptul de pui se taie in cubulete si se adauga peste ceapa calita. Tinem pe foc, pana cand pieptul de pui devine rumen. Apoi se scot din tigaie si se pun bucatile de carne intr-un vas acoperit. In sosul care s-a gatit carnea se pun ciupercile ce au fost spalate si taiate in felii si se calesc impreuna cu vinul alb si condimente. Lasam pe foc, pana cand sosul incepe sa se ingroase, apoi punem carnea de pui si mai gatim 3 minute. Cand e gata, oprim focul, adaugam si amestecul de smantana si patrunjel si putem servi.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Piept de pui cu cascaval
Dupa ce se spala pieptul de pui, se feliaza si se aseaza intr-o tava. Apoi, se curata si se piseaza usturoiul si se ... (mai mult)
Citeste -
Mancare cu piept de pui
Pieptul de pui se portioneaza in bucati mai mici. Legumele le spalam si le scurgem bine de apa, apoi ceapa se toaca ... (mai mult)
Citeste -
Penne siciliene
Se spala si se taie pieptul de pui in bucati mici. Apoi, se spala ciupercile si se taie marunt. Se pun pennele la fiert ... (mai mult)
Citeste -
Paste cu piept de pui
Intr-o oala punem cam 2 litri de apa si o lingura de sare, iar cand incepe sa fiarba, punem pastele. Le vom lasa la ... (mai mult)
Citeste -
Pui stroganoff
Pieptul de pui se curata si se portioneaza in bucati mici. Ceapa se toaca marunt, apoi se caleste in untul topit. Cand ... (mai mult)
Citeste -
Pui cu curry
Se spala si se taie in bucati medii pieptul de pui. Se condimenteaza si se pune la prajit, intr-o tigaie, cu 4 linguri ... (mai mult)
Citeste







