Muschi de porc cu ananas
Ingrediente:
o bucata de muschi 1 ananas 1 ardei iute 3 linguri pasta de tomate 2 linguri zahar brun 2 linguri ulei 1/2 lingurita praf chilli
Mod de preparare:
Se curata ananasul de coaja si se taie cubulete. Muschiul de taie bucatele micute. Intr-o tigaie cu putin ulei se pun bucatile de carne la prajit. Dupa ce s-au rumenit, se adauga cubuletele de ananas si se lasa pe foc sa se imbine aromele. Intre timp, intr-un castron, se pune zaharul brun impreuna cu 3 linguri de pasta de tomate si ardeiul tocat marunt. Se adauga si sosul in tigaie si se mai lasa pe foc cateva minute sa se ingroase. Se serveste carnea impreuna cu garnitura de orez.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Muschi de porc afumat
Muschiul de porc, se taie in bucati mari, se pun intr-un vas, iar peste carne se presara sare si restul condimentelor, ... (mai mult)
Citeste -
Muschi impletit
Carnea se taie in fasii si se condimenteaza. Verdeata se spala bine si se scurge de apa. Apoi se impletesc carnurile ... (mai mult)
Citeste -
Muschi de porc la cuptor cu legume
Carnea de porc se portioneaza, apoi se unge cu putin unt, se presara peste ea, condimentele si se aseaza intr-o tava ... (mai mult)
Citeste -
Carne de porc cu verdeturi
Muschiul este taiat in 2 bucati egale. Sunca si cascavalul sunt taiate in felii subtiri. Dupa ce se curata cepele se ... (mai mult)
Citeste -
Ananas caramelizat
In primul rand, se taie felii de ananas si se scoate crusta! Apoi, se pune in tigaie cu zahar peste si se stropeste cu ... (mai mult)
Citeste -
Muschiulet de porc la cuptor
Se spala muschiul de porc si se fac cateva gauri in el pentru a introduce bucatele de usturoi. Apoi, se condimenteaza cu... (mai mult)
Citeste







