Fasole cu costita
Ingrediente:
1 kg fasole boabe costita afumata 3 morcovi 3 cepe 100 g pasta de tomate patrunjel marar 4 linguri ulei sare piper
Mod de preparare:
Intr-o cratita cu apa se pune fasolea, un morcov si doua cepe si se lasa la fiert. Intre timp, se taie cubulete ceilalti doi morcovi si ceapa. Intr-o tigaie, se pune putin ulei si se adauga legumele. Dupa doua minute, se pune si costita taiata in bucati mici. Dupa ce a fiert fasolea, se adauga peste legume si costita si se amesteca. Apoi, se toarna pasta de tomate, se presara putin marar si se mai lasa sa fiarba putin. La final, se serveste cu patrunjel pe deasupra si se condimenteaza cu sare si piper.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Ciorba de fasole cu costita afumata
Fasolea se tine in apa, cu o zi inainte, pentru a se fierbe mai repede. Astfel, fasolea inmuiata se pune la fiert cu ... (mai mult)
Citeste -
Costita la cuptor
Se spala si se taie (daca este nevoie) costita. Se pune intr-un castron cu ulei de masline si toate ingredientele! Se ... (mai mult)
Citeste -
Omleta taraneasca
Cartofii se fierb in apa cu sare si se taie cubulete. Ceapa si patrunjelul se toaca marunt. Costita afumata se taie ... (mai mult)
Citeste -
Varza cu costita afumata
Se taie varza ca fideluta, se presara peste ea sare si se amesteca putin cu mainile. Apoi, se pune ceapa tocata marunt ... (mai mult)
Citeste -
Salata de fasole boabe
Se lasa peste noapte timp de 12 ore boabele de fasole in apa sarata si apoi se pun la fiert timp de 10 minute in oala ... (mai mult)
Citeste -
Varza murata calita
Inainte de a fi gatita, varza murata este de preferat a fi tinuta in apa, pentru a mai pierde din sare. Astfel, varza se... (mai mult)
Citeste







